প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ঐখোয়না ভারত অমসুং ভুতানগী মরক্তা তোপ-তোপ্পা অমসুং পুৱারিদগী লৈরক্লবা পার্তনরশিপ অসিবু হেন্না চেৎশিনহন্নবা লেংদনা অরেপ্পা ফিরেপ অমগা লোইননা লেপ্তুনা লৈরি
21 FEB 2025 7:16PM by PIB Imphal
ভুতানগী প্রধান মন্ত্রী, হিস এক্সেলেন্সী সেরিং তোবগেনা নই দিল্লীদা SOUL লীদরশিপ কনক্লেবতা থমখিবা ৱারোল অদুবু থাগৎলদুনা শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি ঐখোয়না ভারত অমসুং ভুতানগী মরক্তা তোপ-তোপ্পা অমসুং পুৱারিদগী লৈরক্লবা পার্তনরশিপ অসিবু হেন্না চেৎশিনহন্নবা লেংদনা অরেপ্পা ফিরেপ অমগা লোইননা লেপ্তুনা লৈরি।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা অসুম্না পোস্ত তৌরকখি;
“অমুক্কশু হন্না ঐগী মরুপ পি.এম. সেরিং তোবগেবু উনবদা য়াম্না নুংঙাই ফাওই। লীদরশিপ কনক্লেব @LeadWithSOUL দা মহাক্না থমখিবা ৱারোল অদুবু থাগৎপা ফোংদোক্লি। ঐখোয়না ভারত অমসুং ভুতানগী মরক্তা তোপ-তোপ্পা অমসুং পুৱারিদগী লৈরক্লবা পার্তনরশিপ অসিবু হেন্না চেৎশিনহন্নবা লেংদনা অরেপ্পা ফিরেপ অমগা লোইননা লেপ্তুনা লৈরি।
@tsheringtobgay”

Prime Minister's Office
We remain committed to deepening the unique and historical partnership between India and Bhutan: Prime Minister
21 FEB 2025 7:16PM by PIB Delhi
Appreciating the address of Prime Minister of Bhutan, H.E. Tshering Tobgay at SOUL Leadership Conclave in New Delhi, Shri Modi said that we remain committed to deepening the unique and historical partnership between India and Bhutan.
The Prime Minister posted on X;
“Pleasure to once again meet my friend PM Tshering Tobgay. Appreciate his address at the Leadership Conclave @LeadWithSOUL. We remain committed to deepening the unique and historical partnership between India and Bhutan.
@tsheringtobgay”