প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ২০১৯ চনৰ পুলৱামা সন্ত্ৰাসবাদী আক্ৰমণৰ সাহসী নায়কসকলক শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰে
14 FEB 2025 8:52AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ২০১৯ চনৰ পুলৱামা সন্ত্ৰাসবাদী আক্ৰমণৰ সাহসী নায়কসকলক শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰে।
এক্স-ৰ এটা পোষ্টত তেওঁ লিখেঃ
"২০১৯ চনত পুলৱামাত আমি হেৰুৱাই পেলোৱা সাহসী নায়কসকলক শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰিছো। আগন্তুক প্ৰজন্মই তেওঁলোকৰ ত্যাগ আৰু ৰাষ্ট্ৰৰ প্ৰতি তেওঁলোকৰ অটল সমৰ্পণ কেতিয়াও পাহৰিব নোৱাৰিব।"

Prime Minister's Office
PM pays homage to the courageous heroes of Pulwama terror attack of 2019
14 FEB 2025 8:52AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today paid homage to the courageous heroes of Pulwama terror attack of 2019.
In a post on X, he wrote:
“Homage to the courageous heroes we lost in Pulwama in 2019. The coming generations will never forget their sacrifice and their unwavering dedication to the nation.”