Prime Minister's Office
PM pays homage to the courageous heroes of Pulwama terror attack of 2019
14 FEB 2025 8:52AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today paid homage to the courageous heroes of Pulwama terror attack of 2019.
In a post on X, he wrote:
“Homage to the courageous heroes we lost in Pulwama in 2019. The coming generations will never forget their sacrifice and their unwavering dedication to the nation.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ২০১৯গী পুলৱামা লান্দাগী থৌনা ফরবা হীরোশিংগী মফমদা শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎখ্রে
14 FEB 2025 8:52AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ২০১৯ গী পুলৱামা তেরর এতেক্তকী থৌনা ফরবা হীরোশিংগী মফমদা শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎখ্রে‍।
X তা থাগৎপা পোস্ত অমদা মহাক্না ইখি
“২০১৯ দা পুলৱামাদা লৈখিদ্রবা ঐখোয়গী থৌনা ফরবা হীরোশিংগী মফমদা শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎচরি‍। তুংগী মীরোলশিংনা মখোয়গী কত্থোকপা অমদি লৈবাক্কী মফমদা খোঙফম হন্দনা কত্থোকখিববু কৈদৌঙৈদা কাউবা ঙম্লোই‍।”