প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কাটাৰৰ আমিৰ শ্ৰীমান শ্বেখ তামিম বিন হামাদ আল থানীক ভাৰতলৈ আদৰণি জনায়
17 FEB 2025 8:53PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ভাৰতত উপস্থিত হোৱা কাটাৰৰ আমিৰ শ্ৰীমান শ্বেখ তামিম বিন হামাদ আল থানীক উষ্ম আদৰণি জনায়। প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্স পোষ্টত কয়; “মোৰ ভাতৃ কাটাৰৰ আমিৰ শ্ৰীমান শ্বেখ তামিম বিন হামাদ আল থানীক আদৰিবলৈ বিমানবন্দৰলৈ গৈছিলো। তেওঁৰ ফলপ্ৰসূ ভাৰত ভ্ৰমণৰ কামনা কৰিছো আৰু কাইলৈ ​​আমাৰ বৈঠকৰ বাবে মই অত্যন্ত আগ্ৰহী।

Prime Minister's Office
Prime Minister welcomes Amir of Qatar H.H. Sheikh Tamim Bin Hamad Al Thani to India
17 FEB 2025 8:53PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi extended a warm welcome to the Amir of Qatar, H.H. Sheikh Tamim Bin Hamad Al Thani, upon his arrival in India.
The Prime Minister said in X post;
“Went to the airport to welcome my brother, Amir of Qatar H.H. Sheikh Tamim Bin Hamad Al Thani. Wishing him a fruitful stay in India and looking forward to our meeting tomorrow.
@TamimBinHamad”