Prime Minister's Office
Prime Minister welcomes Amir of Qatar H.H. Sheikh Tamim Bin Hamad Al Thani to India
17 FEB 2025 8:53PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi extended a warm welcome to the Amir of Qatar, H.H. Sheikh Tamim Bin Hamad Al Thani, upon his arrival in India.
The Prime Minister said in X post;
“Went to the airport to welcome my brother, Amir of Qatar H.H. Sheikh Tamim Bin Hamad Al Thani. Wishing him a fruitful stay in India and looking forward to our meeting tomorrow.
@TamimBinHamad”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা কতারগী অমির হিস হাইনেস শৈখ তামিম বিন হামদ অল থানিবু ভারত্তা তরাম্না ওকখ্রে
17 FEB 2025 8:53PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কতারগী অমির, হিস হাইনেস শৈখ তামিম বিন হামদ অল থানিবু মহাক্না ভারত্তা থুংলবদা য়াম্না হরাও-তয়াম্বগা লোইননা ওকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা Xকী পোস্ত অমদা অসুম্না হায়খি;
“ঐগী ইনাও, কতারগী আমির, ইস হাইনেস শৈক তামিম বিন হামদ অল থানিবু ওকপা এয়রপোর্ত্তা চৎলুই। ভারত্তা মহাক্না লৈরিঙৈ মনুং অসি মাইপাকপা, মহৈ য়ানবা অমা ওইরসনু অমসুং হয়েং উননবগীদমক্তা য়াম্না খৌরাংনা ঙাইরি। @TamimBinHamad”