Prime Minister's Office
US National Security Advisor Michael Waltz calls on Prime Minister Shri Narendra Modi
13 FEB 2025 11:39PM by PIB Delhi
The U.S. National Security Advisor, Mr. Michael Waltz, called on Prime Minister Shri Narendra Modi today.
The discussions touched upon ways to further deepen the India-U.S. Comprehensive Global Strategic Partnership, with a focus on strategic technologies, as well as defense industrial cooperation and civil nuclear energy with an emphasis on small modular reactors, and counterterrorism.
They also discussed international, and regional issues of mutual interest.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
য়ু.এস. নেস্নেল সিক্যুরিতী এদভাইজর মাইকেল ৱাল্তজকা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা উনখ্রে
13 FEB 2025 11:39PM by PIB Imphal
য়ু.এস. নেস্নেল সিক্যুরিতী এদভাইজর মিস্তর মাইকেল ৱাল্তজনা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা উনখ্রে।
মখোয়না স্ত্রেতেজিক তেক্নোলোজীদা মীৎয়েঙ থম্লগা ইন্দিয়া-য়ু.এস. কমপ্রিহেন্সিব গ্লোবেল স্ত্রেতেজিক পার্ত্নরসিপ হেন্না চেৎশিনহন্নবা, লোয়ননা অপীকপা মোদুলার রিএক্তর অমদি কাউন্তরতেরোরিজমদা মীৎয়েঙ থমদুনা দিফেন্স ইন্দস্ত্রিএল কোওপরেসন অমদি সিভিল ন্যুক্লিয়র ইনর্জী চেৎশিহন্নবা ৱাফমশিং খন্নখি।
মখোয়না নাকল অনিমক্কী মালেমগী অমদি রিজনেল ওইবা ৱাফমশিংসু খন্নখি।