প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ৱর্ল্দ রেদিও দেদা মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীরক্লি
13 FEB 2025 9:36AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ৱর্ল্দ রেদিও দেনা লাকপদা মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীরক্লি‍। মহাক্না মীপুম খুদিংদা তাং ২৩ দা পাঙথোক্কদৌরিবা থা অসিগী মন কী বাতকীদমক মখোয়গী ৱাখল্লোন অমসুং ৱাফমশিং ফোঙদোরক্নবা পাউজেলসু পীখি‍।
X তা থাগৎপা পোস্ত অমদা, শ্রী মোদীনা ইখি:
“হেপ্পী ৱর্ল্দ রেদিও দে!
রেদিওনা মীওই কয়াগী মতম নাইদ্রবা পুন্সি লম্বী ওইদুনা—ঈ-পাউ পীরি, পুক্নিং থৌগৎলি অমদি মীয়ামবু শম্নহল্লিব‍। ঈ-পাউ অমদি কলচরদগী হৌরগা ঈশৈ-নোংমাই অমদি ৱারী লিবা ফাওবদা, মসিনা ক্রিএতিবিতীবু সেলেব্রেত তৌরিবা মতিক লৈরবা পাম্বৈ অমা ওইরি‍।
রেদিওগী তাইবঙদা লৈরিবা মীওই পুম্নমকপু ঐহাক্না থাগৎচরি‍। ঐনা ময়াম পুম্নমক্কী মফমদা তাং ২৩ দা পাঙথোক্কদৌরিবা থা অসিগী #MannKiBaat গীদমক মখোয়গী ৱাখল্লোন অমদি থম্নিংবা ৱাফমশিং ফোঙদোকপিরক্নবা পাউজেলসু পীজরি‍।
https://www.mygov.in/group-issue/inviting-ideas-mann-ki-baat-prime-minister-narendra-modi-23rd-february-2025

Prime Minister's Office
PM greets everyone on the occasion of World Radio Day
13 FEB 2025 9:36AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi greeted everyone on the occasion of World Radio Day today. He also invited everyone to share their ideas and inputs for this month’s Mann Ki Baat, scheduled on the 23rd.
In a post on X, Shri Modi wrote:
“Happy World Radio Day!
Radio has been a timeless lifeline for several people—informing, inspiring and connecting people. From news and culture to music and storytelling, it is a powerful medium that celebrates creativity.
I compliment all those associated with the world of radio. I also invite you all to share your ideas and inputs for this month’s #MannKiBaat, which will take place on the 23rd.
https://www.mygov.in/group-issue/inviting-ideas-mann-ki-baat-prime-minister-narendra-modi-23rd-february-2025