প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
তেক্নোলোজী, চাংয়েং মনুংদা গেজেতশিংগী শক্লোন অমদি মহৈরোয়শিংনা স্ত্রীন তাইম হেন্না শীজিন্নরকপশিং অসি মহৈরোয়, মমা-মপা অমদি ওজাশিংনা থেংনবা খ্বায়দগী খুদোংচাদবা ৱাফমশিংনি: প্রধান মন্ত্রী
12 FEB 2025 2:00PM by PIB Imphal
তেক্নোলোজী, চাংয়েং মনুংদা গেজেতশিংগী শক্লোন অমদি মহৈরোয়শিংনা স্ত্রীন তাইম হেন্না শীজিন্নরকপশিং অসি মহৈরোয়, মমা-মপা অমদি ওজাশিংনা থেংনবা খ্বায়দগী খুদোংচাদবা ৱাফমশিংনি হায়রদুনা, প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীপুম খুদিংদা হয়েং পরিক্সা পে চরচাগী ৩শুবা তাঙ্কক য়েংনবা ৱাফম থমখ্রে‍।
ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিং মন্ত্রালয়না X তা থাগৎপা পোস্ত অমদা পাউখুম পীরদুনা, শ্রী মোদীনা হায়খি:
“তেক্নোলোজী, চাংয়েং মনুংদা গেজেতশিংগী শক্লোন অমদি মহৈরোয়শিংনা স্ত্রীন তাইম হেন্না শীজিন্নরকপা…
হায়রিবশিং অসি মহৈরোয়, মমা-মপা অমদি ওজাশিংনা থেংনবা খ্বায়দগী খুদোংচাদবা ৱাফমশিংনি‍। হয়েং, ফেব্রুৱারী ১৩ দা, ‘পরিক্সা পে চর্চা’ গী তাঙ্কক অমদা ঐখোয়না @TechnicalGuruji অমসুং @iRadhikaGupta না হায়রিবা ৱাফমশিং অসিগী মতাঙদা খন্নগনি‍। মীৎয়েঙ তাবিয়ু‍। #PPC2025 #ExamWarriors”

Prime Minister's Office
Technology, the role of gadgets during exams and more screen time among students are some of the biggest dilemmas students, parents and teachers face: Prime Minister
12 FEB 2025 2:00PM by PIB Delhi
Remarking that Technology, the role of gadgets during exams and more screen time among students are some of the biggest dilemmas students, parents and teachers face, the Prime Minister Shri Narendra Modi urged everyone to watch the 3rd episode of Pariksha Pe Charcha tomorrow.
Responding to a post on X by Ministry of Information and Broadcasting, Shri Modi said:
“Technology….the role of gadgets during exams…more screen time among students…
These are some of the biggest dilemmas students, parents and teachers face. Tomorrow, 13th February, we have @TechnicalGuruji and @iRadhikaGupta discuss these aspects during a ‘Pariksha Pe Charcha’ episode. Do watch. #PPC2025 #ExamWarriors”