ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଏଏନ୍ଆର୍ ବାବୁ ଭାରତର ଗୌରବ ଏବଂ ତାଙ୍କର ପ୍ରଭାବି ପ୍ରଦର୍ଶନ ଆଗାମୀ ପିଢ଼ିକୁ ଉତ୍ସାହିତ କରିବ : ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
07 FEB 2025 11:38PM by PIB Bhubaneshwar
ଶ୍ରୀ ଅକ୍କିନେନୀ ନାଗେଶ୍ୱର ରାଓଙ୍କୁ ଭାରତର ଗୌରବ ଏବଂ ତାଙ୍କର ପ୍ରଭାବି ପ୍ରଦର୍ଶନ ଆଗାମୀ ପିଢ଼ିକୁ ଉତ୍ସାହିତ କରିବ ବୋଲି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି କହିଛନ୍ତି । ସେ ଶ୍ରୀ ନାଗାର୍ଜୁନ ଆକ୍କିନେନୀ ଏବଂ ତାଙ୍କ ପରିବାରକୁ ସାକ୍ଷାତ କରି ଖୁସି ପ୍ରକାଶ କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ୍ସରେ ଶ୍ରୀ ନାଗାର୍ଜୁନ ଆକ୍କିନେନୀଙ୍କ ଏକ ପୋଷ୍ଟର ଉତ୍ତର ଦେଇ ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି :
“ନାଗାର୍ଜୁନ ବାବୁ ଏବଂ ଆପଣଙ୍କ ପରିବାର ସହିତ ସାକ୍ଷାତ କରିବା ପ୍ରକୃତରେ ଆନନ୍ଦଦାୟକ ଥିଲା । ଏଏନ୍‌ଆର୍ ବାବୁ ଭାରତର ଗୌରବ ଏବଂ ତାଙ୍କର ପ୍ରଭାବି ପ୍ରଦର୍ଶନ ଆଗାମୀ ପିଢ଼ିକୁ ଉତ୍ସାହିତ କରିବ ।”

Prime Minister's Office
ANR Garu is the pride of India and his iconic performances will continue to enthral generations to come: Prime Minister
07 FEB 2025 11:38PM by PIB Delhi
Hailing Shri Akkineni Nageswar Rao as the pride of India, the Prime Minister Shri Narendra Modi today remarked that his iconic performances will continue to enthral generations to come. He expressed his satisfaction to meet Shri Nagarjuna Akkineni and his family.
Responding to a post by Shri Nagarjuna Akkineni on X, Shri Modi said:
“It was indeed a delight to meet you Nagarjuna Garu along with your family. ANR Garu is the pride of India and his iconic performances will continue to enthral generations to come.”