ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଥାଇପୋଶମରେ ସମସ୍ତଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୁଭେଚ୍ଛା
11 FEB 2025 1:14PM by PIB Bhubaneswar
ଆଜି ଥାଇପୋଶମ ଅବସରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ସମସ୍ତଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି, “ଭଗବାନ ମୁରୁଗାନଙ୍କ ଦିବ୍ୟ କୃପା ଆମକୁ ଶକ୍ତି, ସମୃଦ୍ଧି ଓ ଜ୍ଞାନ ଆଣିଦେଉ । ଏହି ପବିତ୍ର ପର୍ବ ଅବସରରେ ମୁଁ ସମସ୍ତଙ୍କ ଖୁସି, ଉତ୍ତମ ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟ ଓ ସଫଳତା କାମନା କରୁଛି ।”
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସ ରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି;
“ସମସ୍ତଙ୍କ ଖୁସି ଓ ସମୃଦ୍ଧି କାମନା କରୁଛି!
ଭଗବାନ ମୁରୁଗାନଙ୍କ ଦିବ୍ୟ କୃପା ଆମକୁ ଶକ୍ତି, ସମୃଦ୍ଧି ଓ ଜ୍ଞାନ ଆଣିଦେଉ । ଏହି ପବିତ୍ର ପର୍ବ ଅବସରରେ ମୁଁ ସମସ୍ତଙ୍କ ଖୁସି, ଉତ୍ତମ ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟ ଓ ସଫଳତା କାମନା କରୁଛି ।
ଆମ ଜୀବନରେ ଏହି ଦିନ ଶାନ୍ତି ଓ ସକରାତ୍ମକ ଭାବନା ଆଣୁ!
ଭେଟ୍ରିଭେଲ ମୁରୁଗାନୁକୁ ଆରୋଗରା!”

Prime Minister's Office
Prime Minister greets everyone on Thaipoosam
11 FEB 2025 1:14PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi greeted everyone today on the occasion of Thaipoosam.
"May the divine grace of Lord Murugan guide us with strength, prosperity and wisdom. On this sacred occasion, I pray for happiness, good health and success for all", Shri Modi remarked.
The Prime Minister posted on X;
"Wishing everyone a joyous and blessed Thaipoosam!
May the divine grace of Lord Murugan guide us with strength, prosperity and wisdom. On this sacred occasion, I pray for happiness, good health and success for all.
May this day also bring peace and positivity into our lives!
Vetrivel Muruganuku Arogara!"