Prime Minister's Office
Prime Minister greets everyone on Thaipoosam
11 FEB 2025 1:14PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi greeted everyone today on the occasion of Thaipoosam.
"May the divine grace of Lord Murugan guide us with strength, prosperity and wisdom. On this sacred occasion, I pray for happiness, good health and success for all", Shri Modi remarked.
The Prime Minister posted on X;
"Wishing everyone a joyous and blessed Thaipoosam!
May the divine grace of Lord Murugan guide us with strength, prosperity and wisdom. On this sacred occasion, I pray for happiness, good health and success for all.
May this day also bring peace and positivity into our lives!
Vetrivel Muruganuku Arogara!"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা থাইপুসমদা মীপুম্নমক্তা য়াইফ-পাওজেল পীখ্রে
11 FEB 2025 1:14PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নর্রেন্দ্র মোদীনা থাইপুসমগী থৌরমদা মীপুম খুদিংদা য়াইফ-পাওজেল পীখ্রে।
"ইমা মুরুগনগী মতিক-মঙালনা ঐখোয় পুম্বনা পাহ্গল-থৌনা, খুজ্ঞাও-লৈচাওবা অমসুং ৱাখল-লৌশিং পীনবিবা ওইরসনু। থৌরম অসিদা ঐহাক্না মীপুম খুদিং নুংঙাইনা, হকচাং ফনা অমসুং মায় পাকপা ওইরসনু হায়না খুরুমজরি", শ্রী মোদীনা শিংথানিংঙাই ওইনা ফোংদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা পোস্ত তৌরকখি;
"মীপুম খুদিংমক হরাও-নুংঙাইবা অমসুং থৌজালবিবা থাইপুসম ওইরসনু!
ইমা মুরুগনগী মতিক-মঙালনা ঐখোয় পুম্বনা পাহ্গল-থৌনা, খুজ্ঞাও-লৈচাওবা অমসুং ৱাখল-লৌশিং পীনবিবা ওইরসনু। থৌরম অসিদা ঐহাক্না মীপুম খুদিং নুংঙাইনা, হকচাং ফনা অমসুং মায় পাকপা ওইরসনু
নুমীৎ অসিনা ঐখোয়গী পুন্সিদা ইং-চিকপা অমসুং পোজিতিবিতীসু পুরক্লসনু!
ভেত্রিবেল মুরুগনুকু অরোগরা!"