ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ବିକଶିତ ଭାରତ ଦିଗରେ ଯାତ୍ରା ସମ୍ପୂର୍ଣ୍ଣ ଉତ୍ସାହର ସହ ଆଗକୁ ବଢୁଛି : ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
30 JAN 2025 7:06PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଜାନୁଆରୀ ୨୦୨୫ରେ ତାଙ୍କର ଏକ ମାସର କାର୍ଯ୍ୟକଳାପର କିଛି ଝଲକ ଶେୟାର କରିଛନ୍ତି, ଯାହାକି ବିକଶିତ ଭାରତ ନିର୍ମାଣ ପାଇଁ ତାଙ୍କର ଦୃଢ଼ ପ୍ରତିବଦ୍ଧତାକୁ ଦର୍ଶାଉଛି ।
ଏକ ମାସ ମଧ୍ୟରେ, ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ଗୁରୁତ୍ୱପୂର୍ଣ୍ଣ ନୀତିଗତ ନିଷ୍ପତ୍ତି, ବିଶ୍ୱସ୍ତରୀୟ କୂଟନୈତିକ ଯୋଗଦାନ ଏବଂ ଭାରତର ବିକାଶ ତଥା ଅନ୍ତର୍ଜାତୀୟ ସ୍ତରରେ ନିଜର ସ୍ଥିତି ସୁଦୃଢ଼ କରିବାକୁ ଲକ୍ଷ୍ୟ ରଖିଥିବା ପରିବର୍ତ୍ତନଶୀଳ ପଦକ୍ଷେପଗୁଡିକରେ ସକ୍ରିୟ ଭାବରେ ଜଡିତ ଥିଲେ ।
ନିଜର କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମ ସମ୍ପର୍କରେ ବିସ୍ତୃତ ଭାବରେ ସୂଚନା ଶେୟାର କରି ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ଏକ୍ସରେ ଲେଖିଛନ୍ତି :
“ଜାନୁଆରୀ ୨୦୨୫ ଚିତ୍ରରେ....
ବିକଶିତ ଭାରତ ଦିଗରେ ଯାତ୍ରା ସମ୍ପୂର୍ଣ୍ଣ ଉତ୍ସାହର ସହିତ ଆଗକୁ ବଢ଼ୁଛି !
nm-4.com/f7nyzA
via NaMo App”

Prime Minister's Office
The journey towards a Viksit Bharat marches ahead with full vigour: Prime Minister
30 JAN 2025 7:06PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared a glimpses of his month-long engagements in January 2025, reflecting his unwavering commitment to building a Viksit Bharat.
Throughout the month, Shri Modi was actively involved in significant policy decisions, global diplomatic engagements, and transformative initiatives aimed at strengthening India’s development and international standing.
Sharing detailed information about his engagements, Shri Modi wrote on X;
“January 2025 in pictures...
The journey towards a Viksit Bharat marches ahead with full vigour!
nm-4.com/f7nyzA
via NaMo App”