Prime Minister's Office
The journey towards a Viksit Bharat marches ahead with full vigour: Prime Minister
30 JAN 2025 7:06PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared a glimpses of his month-long engagements in January 2025, reflecting his unwavering commitment to building a Viksit Bharat.
Throughout the month, Shri Modi was actively involved in significant policy decisions, global diplomatic engagements, and transformative initiatives aimed at strengthening India’s development and international standing.
Sharing detailed information about his engagements, Shri Modi wrote on X;
“January 2025 in pictures...
The journey towards a Viksit Bharat marches ahead with full vigour!
nm-4.com/f7nyzA
via NaMo App”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভিকসিৎ ভারত অমগী মাইকৈদা চংশিল্লিবা খোঙচৎ অসি মপুং ফাবা থৌনাগা লোয়ননা মাংদা খুমাং চাউশিল্লি: প্রধান মন্ত্রী
30 JAN 2025 7:06PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জনুৱারী 2025দা মহাক্কী থা অমা চুপ্না তৌখিবা এঙ্গেজমেন্তশিংগী মমিংশিং শেয়র তৌরদুনা ভিকসিৎ ভারত অমা শেমগৎনবা মহাক্কী লেংদ্রবা ফিরেপ অদু ফোংদোকখ্রে।
থা অসি চুপ্না শ্রী মোদীনা মরু ওইবা পোলোসীগী ৱারেপ লৌবা, গ্লোবেল দিপ্লোমেতিক এঙ্গেজমেন্তশিং, অমসুং ভারতকী চাউখৎ থৌরাং অমসুং মালেমগী থাক্তা লৈরিবা মফম অদু পাঙ্গল কনখৎহন্নবা পান্দম থম্মিবা অওনবা পুরক্কদবা ইনিসিএতিবশিংদা থৱায় য়াওনা শরুক য়াখি।
মহাক্কী এঙ্গেজমেন্তশিংগী মতাংদা অকুপ্পা ৱারোল শেয়র তৌদুনা শ্রী মোদীনা Xতা ইখি;
“জনুৱারী 2025গী মমিশিং...
ভিকসিৎ ভারত অমগী মাইকৈদা চংশিল্লিবা খোঙচৎ অসি মপুং ফাবা থৌনাগা লোয়ননা মাংদা খুমাং চাউশিল্লি!
nm-4.com/f7nyzA
নমো এপকী থোংদা।”