প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
জাতিগী ভোতরশিংগী নুমিৎ অসি ঐখোয়গী ফজরবা দেমোক্রেসীবু পালন তৌনবা অমসুং প্রজা খুদিংমক্তা মখোয়গী ভোৎ থাদবগী হক অদু ফংহন্নবা শক্তি পীনবনি: প্রধান মন্ত্রী
25 JAN 2025 8:45AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জাতিগী ভোতরশিংগী নুমিৎ অসি ঐখোয়গী ফজরবা দেমোক্রেসীবু পালন তৌনবা অমসুং প্রজা খুদিংমক্তা মখোয়গী ভোৎ থাদবগী হক অদু ফংহন্নবা শক্তি পীনবনি হায়না ফোংদোকখ্রে।
Xতা তৌখিবা পোস্ত অমদা শ্রী মোদীনা ইখি:
“জাতিগী ভোতরশিংগী নুমিৎ অসি ঐখোয়গী ফজরবা দেমোক্রেসীবু পালন তৌনবা অমসুং প্রজা খুদিংমক্তা মখোয়গী ভোৎ থাদবগী হক অদু ফংহন্নবা শক্তি পীনবনি। মসিনা জাতিগী তুংলমচৎ শেম্বদা শরুক য়াবগী মরু ওইবা অদু উৎলি। ঐখোয়না হীরম অসিদা ECIবু মখোয়গী শীংথানীংঙাই ওইরবা খোঙথাংশিংগীদমক থাগৎপা ফোংদোকচরি।
@ECISVEEP”

Prime Minister's Office
National Voters' Day is about celebrating our vibrant democracy and empowering every citizen to exercise their right to vote: Prime Minister
25 JAN 2025 8:45AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today remarked that National Voters' Day is about celebrating our vibrant democracy and empowering every citizen to exercise their right to vote.
Shri Modi in a post on X stated:
“National Voters' Day is about celebrating our vibrant democracy and empowering every citizen to exercise their right to vote. It highlights the importance of participation in shaping the nation’s future. We laud the ECI for their exemplary efforts in this regard.
@ECISVEEP”