প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নেতাজি সুভাস চন্দ্র বোসকী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
23 JAN 2025 8:53AM by PIB Imphal
ঙসি পরাক্রম দিবস থৌরমদা, প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নেতাজি সুভাস চন্দ্র বোসকী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে। মহাক্না হায়খি মদুদি ভারতকী নিংতম ইহৌদা নেতাজিনা লৌখিবা থৌদাং লাম্বা লৈতে অমসুং মহাক্না থৌনা অমসুং লৌশিং মপুংফানা উৎখি।
এক্সতা তোখায়বা পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঙসি পরাক্রম দিবস নুমিত্ত, ঐনা নেতাজি সুভাস চন্দ্র বোসকী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎচরি। ভারতকী নিংতম ইহৌদা নেতাজিনা লৌখিবা থৌদাং লাম্বা লৈতে। মহাক্না থৌনা অমসুং লৌশিং মপুংফানা উৎখি। মহাক্না পামজরম্বা ভারত শেমগৎনবা মাইকৈদা ঐখোয়না থবক পায়খৎপদা মহাক্কী মীৎয়েংশিংনা মখা তানা ঐখোয়দা ইথিল পীগনি”।
“ঙসি অয়ুক ১১:২৫ রোম তাবদা, পরাক্রম দিবস থৌরমদা ঐনা ঐগী পাউজেল পীগনি। নুমিৎ অসিদা ঐখোয়গী তুংগী মীরোলশিংনা সুভাস বাবুনা পাংথোকখিবগুম, খুদোংথিবশিং মায়োক্নবা ঙম্নবা থৌনা হাপ্নবা ইথিল পীবা ওইরসনু”।

Prime Minister's Office
Prime Minister pays homage to Netaji Subhas Chandra Bose
23 JAN 2025 8:53AM by PIB Delhi
On the occasion of Parakram Diwas today, the Prime Minister Shri Narendra Modi paid homage to Netaji Subhas Chandra Bose. He remarked that Netaji’s contribution to India’s freedom movement was unparalleled and he epitomised courage and grit.
In separate posts on X, he said:
“Today, on Parakram Diwas, I pay homage to Netaji Subhas Chandra Bose. His contribution to India’s freedom movement is unparalleled. He epitomised courage and grit. His vision continues to motivate us as we work towards building the India he envisioned.”
“At around 11:25 AM today, I will share my message at the Parakram Diwas programme. May this day inspire our coming generations to embrace courage in the face of challenges, like Subhas Babu did.”