প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
স্তেৎহুদ দে লাকপদা প্রধান মন্ত্রীনা মেঘালয়গী মীয়ামদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
21 JAN 2025 8:44AM by PIB Imphal
মেঘালয়গী স্তেৎহুদ দে লাকপদা রাজ্য অসিগী মীয়ামদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“মেঘালয়গী স্তেৎহুদ দে লাকপদা, রাজ্য অসিগী মীয়ামদা ঐনা ঐগী য়াইফ পাউজেল পীজরি। রাজ্য অসিগী মহৌশাগী ফজবা অমসুং মীয়ামগী থবক শুবা-নোম্বা কনবগী মওংগীদমক মেঘালয় পাম্নরি। তুংদা রাজ্য অসি মখা তানা চাউখৎনবগীদমক থৌনিজরি”।

Prime Minister's Office
PM greets the people of Meghalaya on Statehood day
21 JAN 2025 8:44AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today greeted the people of Meghalaya on its Statehood day.
He wrote in a post on X:
“On Meghalaya’s Statehood Day, I convey my best wishes to the people of the state. Meghalaya is admired for its natural beauty and the industrious nature of the people. Praying for the continuous development of the state in the times to come.”