Prime Minister's Office
PM greets the people of Meghalaya on Statehood day
21 JAN 2025 8:44AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today greeted the people of Meghalaya on its Statehood day.
He wrote in a post on X:
“On Meghalaya’s Statehood Day, I convey my best wishes to the people of the state. Meghalaya is admired for its natural beauty and the industrious nature of the people. Praying for the continuous development of the state in the times to come.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
‘ৰাজ্যৰ মৰ্যাদা দিৱস’ত মেঘালয়ৰ জনসাধাৰণক শুভেচ্ছা জনাইছে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
21 JAN 2025 8:44AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ‘ৰাজ্যৰ মৰ্যাদা দিৱস’ত মেঘালয়বাসীক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে।
তেওঁ ‘এক্স’ৰ এটা ‘পোষ্ট’ত লিখিছে:
"মেঘালয়ৰ ৰাজ্যৰ মৰ্যাদা দিৱসত মই ৰাজ্যবাসীক শুভেচ্ছা জনাইছোঁ। মেঘালয় ইয়াৰ প্ৰাকৃতিক সৌন্দৰ্য আৰু জনসাধাৰণৰ পৰিশ্ৰমী প্ৰকৃতিৰ বাবে প্ৰশংসিত হৈ আহিছে। অনাগত সময়ত ৰাজ্যখনৰ নিৰন্তৰ উন্নয়নৰ বাবে প্ৰাৰ্থনা জনাইছোঁ।"