প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
য়ুনাইতেদ স্তেৎসকী ৪৭শুবা রাস্ত্রপতি ওইনা ৱাশক লৌখিবদা প্রধান মন্ত্রীনা দোনাল্দ ত্রম্প থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
20 JAN 2025 10:57PM by PIB Imphal
য়ুনাইতেদ স্তেৎসকী ৪৭শুবা রাস্ত্রপতি ওইনা ৱাশক লৌখিবদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দোনাল্দ ত্রম্প থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। ভারত অমসুং য়ু.এস.এগী মরক্ত লৈনরিবা মরীশিং মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা অমসুং মালেমগী হেন্না ফবা তুংলমচৎ অমা শেম্নবা পুন্না থবক তৌমিন্ননবা মহাক্না রাস্ত্রপতি ত্রম্পগা লোয়ননা নকশিন্ননা থবক তৌমিন্ননিংবগী অপাম্বা প্রধান মন্ত্রী মোদীনা ফোঙদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
য়ুনাইতেদ স্তেৎসকী ৪৭শুবা রাস্ত্রপতি ওইনা অদোমগী পুৱারি ওইনা ৱাশক লৌবগীদমক ঐগী নুংশিরবা মরুপ রাস্ত্রপতি @realDonaldTrump থাগৎপা ফোঙদোকচরি। লৈবাক অনিমক কান্নবা ফংবা অমসুং মালেমগী হেন্না ফবা তুংলমচৎ অমা শেম্নবা অমুক হন্না নকশিন্ননা থবক তৌমিন্নগনি হায়না ঐনা থাজবা থম্লি। মাইপাকপা তার্ম অমগীদমক য়াইফ পাউজেল পীজরি”।

Prime Minister's Office
PM congratulates Donald Trump on taking charge as the 47th President of the United States
20 JAN 2025 10:57PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated Donald Trump on taking charge as the 47th President of the United States. Prime Minister Modi expressed his eagerness to work closely with President Trump to strengthen the ties between India and the United States, and to collaborate on shaping a better future for the world. He conveyed his best wishes for a successful term ahead.
In a post on X, he wrote:
“Congratulations my dear friend President @realDonaldTrump on your historic inauguration as the 47th President of the United States! I look forward to working closely together once again, to benefit both our countries, and to shape a better future for the world. Best wishes for a successful term ahead!”