প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম. ইন্তর্নশিপ স্কিমগীদমক চাউনা শৌগৎপা উবা অসি পুক্নিং থৌগৎনীংঙাই ওই: প্রধান মন্ত্রী
17 JAN 2025 11:18PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি পি.এম. ইন্তর্নশিপ সপ্পোর্তকীদমক চাউনা শৌগৎপা উবা অসি পুক্নিং থৌগৎনীংঙাই ওই হায়না ফোংদোকখ্রে।
নমো এপতা বিজিনেস স্তেন্দর্দনা থাগৎলকপা ন্যু আর্তিকল অমা কোৎ তৌরদুনা মহাক্না Xতা পোস্ত তৌখি:
“পি.এম. ইন্তর্নশিপ সপ্পোর্তকীদমক চাউনা শৌগৎপা উবা অসি পুক্নিং থৌগৎনীংঙাই ওই। মসি ঐখোয়গী নহারোলবু শক্তি পীনবা অমসুং তুংলমচৎকীদমক শেম শারবা ৱার্কফোর্স অমা শেমগৎনবা মাইকৈদা অচৌবা খোঙথাং অমনি।
https://www.business-standard.com/industry/news/companies-to-absorb-10-interns-under-pm-internship-scheme-teamlease-study-125011601139_1.html
নমো এপকী খুত্থাংদা।”

Prime Minister's Office
Encouraging to see strong support for the PM Internship Scheme: Prime Minister
17 JAN 2025 11:18PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today remarked that it was encouraging to see strong support for the PM Internship Scheme.
Quoting a news article by Business Standard on Namo App, he posted on X:
“Encouraging to see strong support for the PM Internship Scheme. This is a big step towards empowering our youth and building a future-ready workforce.
https://www.business-standard.com/industry/news/companies-to-absorb-10-interns-under-pm-internship-scheme-teamlease-study-125011601139_1.html
via NaMo App”