Prime Minister's Office
Encouraging to see strong support for the PM Internship Scheme: Prime Minister
17 JAN 2025 11:18PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today remarked that it was encouraging to see strong support for the PM Internship Scheme.
Quoting a news article by Business Standard on Namo App, he posted on X:
“Encouraging to see strong support for the PM Internship Scheme. This is a big step towards empowering our youth and building a future-ready workforce.
https://www.business-standard.com/industry/news/companies-to-absorb-10-interns-under-pm-internship-scheme-teamlease-study-125011601139_1.html
via NaMo App”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଇଣ୍ଟର୍ଣ୍ଣସିପ୍ ଯୋଜନା ପାଇଁ ଦୃଢ଼ ସମର୍ଥନ ଦେଖି ଉତ୍ସାହିତଃ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
17 JAN 2025 11:18PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ମନ୍ତବ୍ୟ ଦେଇଛନ୍ତି ଯେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଇଣ୍ଟର୍ଣ୍ଣସିପ୍ ଯୋଜନା ପାଇଁ ଦୃଢ ସମର୍ଥନ ଦେଖିବା ଉତ୍ସାହଜନକ ଅଟେ।
ନମୋ ଆପରେ ବିଜନେସ୍ ଷ୍ଟାଣ୍ଡାର୍ଡର ଏକ ସମ୍ବାଦ ନିବନ୍ଧକୁ ଉଦ୍ଧୃତ କରି ସେ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଥିଲେଃ
"ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଇଣ୍ଟର୍ଣ୍ଣସିପ୍ ଯୋଜନା ପାଇଁ ଦୃଢ଼ ସମର୍ଥନ ଦେଖି ଉତ୍ସାହିତ। ଏହା ଆମ ଯୁବକମାନଙ୍କୁ ସଶକ୍ତ କରିବା ଏବଂ ଭବିଷ୍ୟତ ପାଇଁ ପ୍ରସ୍ତୁତ କାର୍ଯ୍ୟବଳ ନିର୍ମାଣ ଦିଗରେ ଏକ ବଡ଼ ପଦକ୍ଷେପ।
https://www.business-standard.com/industry/news/companies-to-absorb-10-interns-under-pm-internship-scheme-teamlease-study-125011601139_1.html
ନମୋ ଆପ୍ ଜରିଆରେ "