প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
আমাৰ প্ৰবীণ সৈনিকসকল হৈছে নায়ক আৰু দেশপ্ৰেমৰ স্থায়ী প্ৰতীক: প্ৰধানমন্ত্ৰী
14 JAN 2025 1:21PM by PIB Guwahati
আমাৰ দেশৰ সুৰক্ষাৰ বাবে নিজৰ জীৱন উৎসৰ্গা কৰা বীৰ আৰু বীৰাংগণাসকলৰ প্ৰতি কৃতজ্ঞতা জ্ঞাপন কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে আজি ‘সশস্ত্ৰ বাহিনীৰ প্ৰবীণ সদস্য দিৱস’ উপলক্ষে মন্তব্য কৰে যে আমাৰ প্ৰবীণ সৈনিকসকল হৈছে নায়ক আৰু দেশপ্ৰেমৰ স্থায়ী প্ৰতীক।
‘এক্স’ৰ এটা ‘পোষ্ট’ত তেওঁ লিখিছে:
"সশস্ত্ৰ বাহিনীৰ প্ৰবীণ সদস্য দিৱস’ত আমি সেই বীৰ আৰু বীৰাংগণাসকলৰ প্ৰতি কৃতজ্ঞতা জ্ঞাপন কৰিছোঁ যিসকলে আমাৰ দেশৰ সুৰক্ষাৰ বাবে নিজৰ জীৱন উৎসৰ্গা কৰিছে। তেওঁলোকৰ ত্যাগ, সাহস আৰু কৰ্তব্যৰ প্ৰতি অটল প্ৰতিশ্ৰুতি অনুকৰণীয়। আমাৰ প্ৰবীণ সৈনিকসকল হৈছে নায়ক আৰু দেশপ্ৰেমৰ স্থায়ী প্ৰতীক। আমাৰ এখন চৰকাৰ যি সদায় প্ৰাক্তন সৈনিকসকলৰ কল্যাণৰ বাবে কাম কৰি আহিছে আৰু আমি আগন্তুক সময়তো এয়া কৰি যাম।"

Prime Minister's Office
Our Veterans are heroes and enduring symbols of patriotism: Prime Minister
14 JAN 2025 1:21PM by PIB Delhi
Expressing his gratitude to the brave women and men who dedicated their lives to safeguard our nation, the Prime Minister today, on occasion of Armed Forces Veterans Day, remarked that our Veterans were heroes and enduring symbols of patriotism.
In a post on X, he wrote:
“On Armed Forces Veterans Day, we express gratitude to the brave women and men who dedicated their lives to safeguarding our nation. Their sacrifices, courage and unwavering commitment to duty are exemplary. Our Veterans are heroes and enduring symbols of patriotism. Ours is a Government that has always worked for the welfare of veterans and we will keep doing so in the times to come.”