প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ঐখোয়গী ভেতেরানশিং অথৌবশিংনি অমসুং মরৈবাক নিংবগী লেংদ্রবা খুদমশিংনি: প্রধান মন্ত্রী
14 JAN 2025 1:21PM by PIB Imphal
আর্মদ ফোর্সেস ভেতেরান্স দে থৌরমদা, ঙসি প্রধান মন্ত্রীনা, ঐখোয়গী লৈবাক ঙাক্নবা মখোয়গী থৱায়শিং কৎথোকখ্রবা থৌনা ফরবা নুপীশিং অমসুং নুপাশিংদা মহাক্কী তৌবীমল খঙবা উৎখ্রে। মহাক্না হায়খি ঐখোয়গী ভেতেরানশিং অথৌবশিংনি অমসুং মরৈবাক নিংবগী লেংদ্রবা খুদমশিংনি।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“আর্মদ ফোর্সেস ভেতেরান্স দে থৌরমদা, ঐখোয়গী লৈবাক ঙাক্নবা মখোয়গী থৱায়শিং কৎথোকখ্রবা থৌনা ফরবা নুপীশিং অমসুং নুপাশিংদা তৌবীমল খঙবা উৎচরি। মখোয়গী কৎথোকপশিং, থৌনা অমসুং মথৌদা পুক্নিং চংবা অসি তমজনফমনি। ঐখোয়গী ভেতেরানশিং অথৌবশিংনি অমসুং মরৈবাক নিংবগী লেংদ্রবা খুদমশিংনি। ঐখোয়গী সরকার অসি ভেতেরানশিংগী য়াইফনবা মতম পুম্নমক্ত থবক তৌবা সরকারনি অমসুং তুংদা ঐখোয়না মসিগী থবক অসি মখা তানা পাংথোক্কনি”।

Prime Minister's Office
Our Veterans are heroes and enduring symbols of patriotism: Prime Minister
14 JAN 2025 1:21PM by PIB Delhi
Expressing his gratitude to the brave women and men who dedicated their lives to safeguard our nation, the Prime Minister today, on occasion of Armed Forces Veterans Day, remarked that our Veterans were heroes and enduring symbols of patriotism.
In a post on X, he wrote:
“On Armed Forces Veterans Day, we express gratitude to the brave women and men who dedicated their lives to safeguarding our nation. Their sacrifices, courage and unwavering commitment to duty are exemplary. Our Veterans are heroes and enduring symbols of patriotism. Ours is a Government that has always worked for the welfare of veterans and we will keep doing so in the times to come.”