প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
উপগ্ৰহৰ মহাকাশ ডকিঙৰ সফল প্ৰদৰ্শনৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ইছৰোক অভিনন্দন জনায়
16 JAN 2025 1:36PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে উপগ্ৰহৰ মহাকাশ ডকিঙৰ সফল প্ৰদৰ্শনৰ বাবে ইছৰো আৰু সমগ্ৰ মহাকাশ সম্প্ৰদায়ক অভিনন্দন জনাইছে। শ্ৰী মোদীয়ে মন্তব্য কৰে যে আগন্তুক বছৰবোৰত ভাৰতৰ উচ্চাভিলাষী মহাকাশ অভিযানৰ বাবে ই এক গুৰুত্বপূৰ্ণ পদক্ষেপ।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্স-ত পোষ্ট কৰিছেঃ
"উপগ্ৰহৰ মহাকাশ ডকিং সফলভাৱে প্ৰদৰ্শন কৰাৰ বাবে @isro ত থকা আমাৰ বিজ্ঞানীসকল আৰু সমগ্ৰ মহাকাশ সম্প্ৰদায়ক অভিনন্দন জনাইছো। আগন্তুক বছৰবোৰত ভাৰতৰ উচ্চাকাংক্ষী মহাকাশ অভিযানৰ বাবে ই এক গুৰুত্বপূৰ্ণ পদক্ষেপ "।

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates ISRO for the successful demonstration of space docking of satellites
16 JAN 2025 1:36PM by PIB Delhi
Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated ISRO and the entire space fraternity for the successful demonstration of space docking of satellites. Shri Modi remarked that
it is a significant stepping stone for India’s ambitious space missions in the years to come.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to our scientists at @isro and the entire space fraternity for the successful demonstration of space docking of satellites. It is a significant stepping stone for India’s ambitious space missions in the years to come."