Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates ISRO for the successful demonstration of space docking of satellites
16 JAN 2025 1:36PM by PIB Delhi
Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated ISRO and the entire space fraternity for the successful demonstration of space docking of satellites. Shri Modi remarked that
it is a significant stepping stone for India’s ambitious space missions in the years to come.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to our scientists at @isro and the entire space fraternity for the successful demonstration of space docking of satellites. It is a significant stepping stone for India’s ambitious space missions in the years to come."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ISROবু সেতলাইৎশিংগী স্পেস দোক্কিং মায়পাক্না দেমোনস্ত্রেসন তৌখিবগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
16 JAN 2025 1:36PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ISRO অমসুং স্পেস ফ্রেতর্নিতী পুম্নমকপু সেতলাইৎশিংগী স্পেস দোক্কিং মায়পাক্না দেমোনস্ত্রেসন তৌবগীদমক নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি মসি লাক্কদৌরিবা চহিশিংদা ভারতকী অচৌবা স্পেস মিসনশিংগীদমক মরু ওইবা য়ুম্ফম অমনি।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি:
"@isroদা লৈরিবা ঐখোয়গী বিজ্ঞানিকশিং অমসুং স্পেস ফ্রেতর্নিতী পুম্নমকপু সেতলাইৎশিংগী স্পেস দোক্কিং মায়পাক্না দেমোনস্ত্রেসন তৌবগীদমক নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। মসি লাক্কদৌরিবা চহিশিংদা ভারতকী অচৌবা স্পেস মিসনশিংগীদমক মরু ওইবা য়ুম্ফম অমনি"