প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভক্তশিং লাইখুরম্বগী থবকশিং হেন্না ফগৎনবা ঐখোয়গী সরকারনা থবক পায়খৎলে: প্রধান মন্ত্রী
13 JAN 2025 6:17PM by PIB Imphal
সাউদি অরাবিয়াগী হাজি অমসুং উমরাহগী মিনিস্তর তাউফিক বিন ফাউজান অল-রাবাইয়াগা লোয়ননা হাজি এগ্রিমেন্ত ২০২৫ খুৎয়েক পীনখিবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তরাম্না ওকখ্রে। প্রধান মন্ত্রী মোদীনা হায়খি মদুদি য়ানবা অসি ভারতকী হজ চৎকদবশিংগী ওইনা অঙকপা পাউনি। ভক্তশিং লাইখুরম্বগী থবকশিং হেন্না ফগৎনবা ঐখোয়গী সরকারনা থবক পায়খৎলে।
য়ুনিয়ন মিনিস্তর কিরেন রিজিজুগী এক্স পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ভারতকী হজ চৎকদবশিংগী ওইনা অঙকপা পাউ ওইরিবা য়ানবা অসি ঐনা তরাম্না ওক্লি। ভক্তশিং লাইখুরম্বগী থবকশিং হেন্না ফগৎনবা ঐখোয়গী সরকারনা থবক পায়খৎলে”।

Prime Minister's Office
Our Government is committed to ensuring improved pilgrimage experiences for devotees: PM
13 JAN 2025 6:17PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has welcomed the Hajj Agreement 2025, signed with H.E. Tawfiq Bin Fawzan Al-Rabiah, Minister for Hajj and Umrah of Kingdom of Saudi Arabia. Shri Modi said that this agreement is wonderful news for Hajj pilgrims from India. "Our Government is committed to ensuring improved pilgrimage experiences for devotees", the Prime Minister stated.
Replying to a post on X by Union Minister Kiren Rijiju, the Prime Minister posted :
"I welcome this agreement, which is wonderful news for Hajj pilgrims from India. Our Government is committed to ensuring improved pilgrimage experiences for devotees."