ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ବିକଶିତ ଭାରତର ସ୍ୱପ୍ନ ସାକାର କରିବା ପାଇଁ ଯୁବ ମାନସିକ ଶକ୍ତି, ସୃଜନଶୀଳତା ଏବଂ ନେତୃତ୍ୱକୁ ନୂଆ ପଥ ପ୍ରଦର୍ଶନ କରିବା ବିକଶିତ ଭାରତ ଯୁବ ନେତା ସଂଳାପର ଉଦ୍ଦେଶ୍ୟ : ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
11 JAN 2025 2:55PM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଜାତୀୟ ଯୁବ ମହୋତ୍ସବ ୨୦୨୫ ଏବଂ ବିକଶିତ ଭାରତ ଯୁବ ନେତା ସଂଳାପ ଉପରେ କେନ୍ଦ୍ର ମନ୍ତ୍ରୀ ରକ୍ଷା ଖଡସେଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ଲିଖିତ ଏକ ଲେଖା ଶେୟାର କରିଛନ୍ତି ।
ବିକଶିତ ଭାରତ ଯୁବ ନେତା ସଂଳାପ ବିଷୟରେ କେନ୍ଦ୍ର ମନ୍ତ୍ରୀ ରକ୍ଷା ଖଡସେଙ୍କର ଏକ୍ସ ପୋଷ୍ଟ ଉପରେ ପ୍ରତିକ୍ରିୟା ଦେଇ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ ପକ୍ଷରୁ ପୋଷ୍ଟ କରାଯାଇଛି :
“କେନ୍ଦ୍ର ମନ୍ତ୍ରୀ ରକ୍ଷା ଖଡସେ ଲେଖିଛନ୍ତି ଯେ, ଦେଶର ବିକାଶ ଯାତ୍ରାରେ ଯୁବପୀଢ଼ିମାନଙ୍କୁ ସାମିଲ କରିବା ପାଇଁ ବିକଶିତ ଭାରତ ଯୁବ ନେତା ସଂଳାପ ଏକ ନିଆରା ପଦକ୍ଷେପ । ବିକଶିତ ଭାରତର ସ୍ୱପ୍ନକୁ ସାକାର କରିବା ପାଇଁ ଯୁବ ମାନସିକ ଶକ୍ତି, ସୃଜନଶୀଳତା ଏବଂ ନେତୃତ୍ୱକୁ ଏକ ନୂଆ ପଥ ପ୍ରଦର୍ଶନ କରିବା ହେଉଛି ଏହି କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମର ଉଦ୍ଦେଶ୍ୟ ।”

Prime Minister's Office
The Viksit Bharat Young Leaders Dialogue seeks to channel the energy, creativity and leadership of young minds to realise the vision of a Viksit Bharat: PM
11 JAN 2025 2:55PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared an article written by Union Minister, Raksha Khadse on National Youth Festival 2025 and Viksit Bharat Young Leaders Dialogue.
Responding to the X post of Union Minister, Raksha Khadse about Viksit Bharat Young Leaders Dialogue, The Prime Minister's Office posted:
"Union Minister @khadseraksha Ji writes that the Viksit Bharat Young Leaders Dialogue is a unique initiative to involve the country's youth in the nation's development journey. The programme seeks to channel the energy, creativity and leadership of young minds to realise the vision of a Viksit Bharat."