Prime Minister's Office
The Viksit Bharat Young Leaders Dialogue seeks to channel the energy, creativity and leadership of young minds to realise the vision of a Viksit Bharat: PM
11 JAN 2025 2:55PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared an article written by Union Minister, Raksha Khadse on National Youth Festival 2025 and Viksit Bharat Young Leaders Dialogue.
Responding to the X post of Union Minister, Raksha Khadse about Viksit Bharat Young Leaders Dialogue, The Prime Minister's Office posted:
"Union Minister @khadseraksha Ji writes that the Viksit Bharat Young Leaders Dialogue is a unique initiative to involve the country's youth in the nation's development journey. The programme seeks to channel the energy, creativity and leadership of young minds to realise the vision of a Viksit Bharat."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
বিকসিত ভারত অমগী মঙলান মঙফাওনবা ঙম্নবা নহারোলশিংগী থৌনা, হৈথোই-শিংথোইবা অমসুং লুচিংবা ওইবগী গুন শীজিন্ননবা বিকসিত ভারত য়ং লিদর্স দাইলোগনা হোৎনরি: প্রধান মন্ত্রী
11 JAN 2025 2:55PM by PIB Imphal
নেসনেল য়ুথ ফেস্তিবেল ২০২৫ অমসুং বিকসিত ভারত য়ং লিদর্স দাইলোগকী মরমদা য়ুনিয়ন মিনিস্তর রাক্ষা খাদসেনা ইবা আর্তিকল অমা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিয়ার তৌখ্রে।
বিকসিত ভারত য়ং লিদর্স দাইলোগকী মরমদা য়ুনিয়ন মিনিস্তর রাক্ষা খাদসেগী এক্স পোস্ত অমগী পাউখুম পীবদা, প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা হায়খি;
“য়ুনিয়ন মিনিস্তর @khadseraksha জিনা ইখি মদুদি বিকসিত ভারত য়ং লিদর্স দাইলোগ অসি লৈবাক্কী চাউখৎপগী খোঙচত্ত লৈবাক অসিগী নহারোলশিং শরুক য়াহন্নবা অঙকপা থবক অমনি। থৌরম অসিনা বিকসিত ভারত অমগী মঙলান মঙফাওনবা ঙম্নবা নহারোলশিংগী থৌনা, হৈথোই-শিংথোইবা অমসুং লুচিংবা ওইবগী গুন শীজিন্ননবা হোৎনরি”।