ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଖ୍ୟାତ ପ୍ଲେବ୍ୟାକ ସିଙ୍ଗର ପି. ଜୟଚନ୍ଦ୍ରନଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୋକ
10 JAN 2025 9:39AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଖ୍ୟାତ ପ୍ଲେବ୍ୟାକ ସିଙ୍ଗର ଶ୍ରୀ ପି. ଜୟଚନ୍ଦ୍ରନଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଗଭୀର ଦୁଃଖ ପ୍ରକାଶ କରିଛନ୍ତି । ବିଭିନ୍ନ ଭାଷାରେ ତାଙ୍କର ଭାବପୂର୍ଣ୍ଣ ପ୍ରତିବେଦନ ଆଗାମୀ ପୀଢ଼ିର ହୃଦୟକୁ ଛୁଇଁବ ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି :
“ଶ୍ରୀ ପି. ଜୟଚନ୍ଦ୍ରନ୍ କିମ୍ବଦନ୍ତୀ ସ୍ୱରରେ ଆଶୀର୍ବାଦ ପ୍ରାପ୍ତ ହୋଇଥିଲେ, ଯାହା ବିଭିନ୍ନ ପ୍ରକାରର ଭାବନାକୁ ବ୍ୟକ୍ତ କରୁଥିଲା। ବିଭିନ୍ନ ଭାଷାରେ ତାଙ୍କର ଭାବପୂର୍ଣ୍ଣ ପ୍ରତିବେଦନ ଆଗାମୀ ପୀଢ଼ିର ହୃଦୟକୁ ଛୁଇଁବ । ତାଙ୍କର ବିୟୋଗରେ ଗଭୀର ଦୁଃଖିତ। ତାଙ୍କ ପରିବାର ଏବଂ ପ୍ରଶଂସକଙ୍କ ପ୍ରତି ମୋର ଗଭୀର ସମବେଦନା ରହିଛି ।”

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles demise of eminent playback singer, Shri P. Jayachandran
10 JAN 2025 9:39AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of eminent playback singer, Shri P. Jayachandran and said that his soulful renditions across various languages will continue to touch hearts for generations to come.
The Prime Minister posted on X;
“Shri P. Jayachandran Ji was blessed with legendary voice that conveyed a wide range of emotions. His soulful renditions across various languages will continue to touch hearts for generations to come. Pained by his passing. My thoughts are with his family and admirers in this hour of grief.”