প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শক্নাইরবা প্লেবেক শৈশকপা শ্রী পি. জয়াচন্দ্রন লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
10 JAN 2025 9:39AM by PIB Imphal
শক্নাইরবা প্লেবেক শৈশকপা শ্রী পি. জয়াচন্দ্রন লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে অমসুং মহাক্না হায়খি মদুদি লোল কয়াগী মহাক্কী ফজরবা ঈশৈশিংনা মখা তানা তুংগী মীরোলশিংগী থম্মোয়দা ইথিল পীরগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“শ্রী পি. জয়াচন্দ্রন জিগী কাউবা ঙম্লরোইদবা খোঞ্জেলনা পুক্নিংগী ইহুল কয়া ফোঙদোকখি। লোল কয়াগী মহাক্কী ফজরবা ঈশৈশিংনা মখা তানা তুংগী মীরোলশিংগী থম্মোয়দা ইথিল পীরগনি। মহাক লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাক নুংশিজবশিংগী অয়াবদা ঐনা শরুক য়াজরি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles demise of eminent playback singer, Shri P. Jayachandran
10 JAN 2025 9:39AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of eminent playback singer, Shri P. Jayachandran and said that his soulful renditions across various languages will continue to touch hearts for generations to come.
The Prime Minister posted on X;
“Shri P. Jayachandran Ji was blessed with legendary voice that conveyed a wide range of emotions. His soulful renditions across various languages will continue to touch hearts for generations to come. Pained by his passing. My thoughts are with his family and admirers in this hour of grief.”