Prime Minister's Office
Prime Minister condoles demise of veteran nuclear scientist, Dr. Rajagopala Chidambaram
04 JAN 2025 12:46PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of veteran nuclear scientist, Dr. Rajagopala Chidambaram. Shri Modi said that Dr. Rajagopala Chidambaram was one of the key architects of India’s nuclear programme and made ground-breaking contributions in strengthening India’s scientific and strategic capabilities.
The Prime Minister posted on X;
“Deeply saddened by the demise of Dr. Rajagopala Chidambaram. He was one of the key architects of India’s nuclear programme and made ground-breaking contributions in strengthening India’s scientific and strategic capabilities. He will be remembered with gratitude by the whole nation and his efforts will inspire generations to come.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ন্যুক্লিয়ার সাইন্তিস্ত দোক্তর রাজাগোপালা চিদম্বরম লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
04 JAN 2025 12:46PM by PIB Imphal
ন্যুক্লিয়ার সাইন্তিস্ত দোক্তর রাজাগোপালা চিদম্বরম লৈখিদবদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি দোক্তর রাজাগোপালা চিদম্বরম ভারতকী ন্যুক্লিয়ার প্রোগ্রাম শেমগৎপদা মরুওইবা থৌদাং লৌখিবশিংগী মনুংদা অমনি অমসুং ভারতকী সাইন্তিফিক অমসুং লাল্লোংগী থবকশিংদা মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা অনৌবা থবক কয়া পাংথোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
দোক্তর রাজাগোপালা চিদম্বরম লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। মহাক ভারতকী ন্যুক্লিয়ার প্রোগ্রাম শেমগৎপদা মরুওইবা থৌদাং লৌখিবশিংগী মনুংদা অমনি অমসুং ভারতকী সাইন্তিফিক অমসুং লাল্লোংগী থবকশিংদা মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা অনৌবা থবক কয়া পাংথোকখি। তৌবীমল খঙবা উৎপগা লোয়ননা লৈবাক শীনবা থুংনা মহাক নিংশিংলগনি অমসুং মহাক্কী থবকশিংনা তুংগী মীরোলশিংদা ইথিল পীরগনি”।