প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারত, অনৌবা থবক অমসুং থৌনা মশক তাকপা মশিং থিঙমদ্রবা পুক্নিং থৌগৎনিঙাই ওইরবা পুন্সি খোঙচৎ কয়ানা থল্লবা লৌশিংগী অচৌবা মফম অমনি: প্রধান মন্ত্রী
31 DEC 2024 8:21PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি ভারত, অনৌবা থবক অমসুং থৌনা মশক তাকপা মশিং থিঙমদ্রবা পুক্নিং থৌগৎনিঙাই ওইরবা পুন্সি খোঙচৎ কয়ানা থল্লবা লৌশিংগী অচৌবা মফম অমনি। গ্রিন আর্মিগী খুদম অমা পীরদুনা, পুক্নিং থৌগৎনিঙাই ওইরবা মখোয়গী থবকশিং মহাক্না থাগৎপা ফোঙদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“ভারত অসি অনৌবা থবক অমসুং থৌনা মশক তাকপা মশিং থিঙমদ্রবা পুক্নিং থৌগৎনিঙাই ওইরবা পুন্সি খোঙচৎ কয়ানা থল্লবা লৌশিংগী অচৌবা মফম অমনি।
চিথিশিংগী খুৎথাংদগী মখোয়গা পাউ ফাওনবা অসি অপেনবা অমনি। অসিগুম্বা থবক অমদি গ্রিন আর্মিনি, মখোয়গী থবক্না অদোমদা ইথিল পীগনি”।

Prime Minister's Office
India is a powerhouse of talent, filled with innumerable inspiring life journeys showcasing innovation and courage: Prime Minister
31 DEC 2024 8:21PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today remarked that India was a powerhouse of talent, filled with innumerable inspiring life journeys showcasing innovation and courage. Citing an example of the Green Army, he lauded their pioneering work as insipiring.
Shri Modi in a post on X wrote:
“India is a powerhouse of talent, filled with innumerable inspiring life journeys showcasing innovation and courage.
It is a delight to remain connected with many of them through letters. One such effort is the Green Army, whose pioneering work will leave you very inspired.”