ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଭାରତ ପ୍ରତିଭାର ଏକ ପାୱାର ହାଉସ, ନବୀନତା ଓ ସାହସ ପ୍ରଦର୍ଶନ କରୁଥିବା ଅସଂଖ୍ୟ ପ୍ରେରଣାଦାୟକ ଜୀବନଯାତ୍ରା ଭର୍ତ୍ତି ହୋଇଛି: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
31 DEC 2024 8:21PM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି କହିଛନ୍ତି କି, ଭାରତ ପ୍ରତିଭାର ଏକ ପାୱାର ହାଉସ, ନବୀନତା ଓ ସାହସ ପ୍ରଦର୍ଶନ କରୁଥିବା ଅସଂଖ୍ୟ ପ୍ରେରଣାଦାୟକ ଜୀବନଯାତ୍ରା ଭର୍ତ୍ତି ହୋଇଛି । ସବୁଜ ବାହିନୀ (ଗ୍ରୀନ ଆର୍ମି)କୁ ଉଦାହରଣ ଭାବେ ଉଲ୍ଲେଖ କରି ସେମାନଙ୍କ ଅଗ୍ରଣୀ କାର୍ଯ୍ୟକୁ ପ୍ରେରଣାଦାୟକ ଭାବେ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ।
ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
“ଭାରତ ପ୍ରତିଭାର ଏକ ପାୱାର ହାଉସ, ନବୀନତା ଓ ସାହସ ପ୍ରଦର୍ଶନ କରୁଥିବା ଅସଂଖ୍ୟ ପ୍ରେରଣାଦାୟକ ଜୀବନଯାତ୍ରା ଭର୍ତ୍ତି ହୋଇଛି ।
ପତ୍ର ମାଧ୍ୟମରେ ସେମାନଙ୍କ ମଧ୍ୟରୁ ଅନେକଙ୍କ ସହ ଯୋଗାଯୋଗରେ ରହିବା ସୌଭାଗ୍ୟର କଥା । ସବୁଜ ବାହିନୀ (ଗ୍ରୀନ ଆର୍ମି) ଏଭଳି ଏକ ଅଭିଯାନ, ଯାହାର ଅଗ୍ରଣୀ କାର୍ଯ୍ୟ ଅତୀବ ପ୍ରେରଣାଦାୟକ ।”

Prime Minister's Office
India is a powerhouse of talent, filled with innumerable inspiring life journeys showcasing innovation and courage: Prime Minister
31 DEC 2024 8:21PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today remarked that India was a powerhouse of talent, filled with innumerable inspiring life journeys showcasing innovation and courage. Citing an example of the Green Army, he lauded their pioneering work as insipiring.
Shri Modi in a post on X wrote:
“India is a powerhouse of talent, filled with innumerable inspiring life journeys showcasing innovation and courage.
It is a delight to remain connected with many of them through letters. One such effort is the Green Army, whose pioneering work will leave you very inspired.”