Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the loss of lives in bus accident in Bathinda, Punjab
PM announces ex-gratia from PMNRF
27 DEC 2024 7:31PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today condoled the loss of lives in the bus accident in Bathinda, Punjab. He announced an ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF for the next of kin of each deceased and Rs. 50,000 to the injured.
The Prime Minister’s Office handle in post on X said:
“Saddened by the loss of lives in the bus accident in Bathinda, Punjab. Condolences to those who lost their loved ones. May the injured recover soon.
An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পঞ্জাবকী বথিন্দাদা বস এক্সিদেন্তদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা পি.এম.এন.আর.এফতগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোক্লে
27 DEC 2024 7:31PM by PIB Imphal
পঞ্জাবকী বথিন্দাদা বস এক্সিদেন্তদা মীওই কয়া লৈখিদবদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। খুদোংথিবা থৌদোক অদুদা লৈখিদ্রবশিংগা নক্নবা ইমুংগী মীওইদা লুপা লাখ ২ গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পি.এম.এন.আর.এফতগী পীনবা অমসুং অশোকপশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীনবা প্রধান মন্ত্রীনা লাউথোক্লে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা এক্সতা হায়খি;
“পঞ্জাবকী বথিন্দাদা বস এক্সিদেন্তদা মীওই কয়া লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। মখোয়গী নুংশিরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবা মীওইশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। অশোকপশিং অথুবদা ফগৎলকপা ওইরসনু।
লৈখিদ্রবশিংগা নক্নবা ইমুংগী মীওইদা লুপা লাখ ২ গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পি.এম.এন.আর.এফতগী পীরগনি। অশোকপশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি: প্রধান মন্ত্রী @narendramodi"