Ministry of Home Affairs
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah pays tributes to former Prime Minister late Shri Atal Bihari Vajpayee ji on his birth centenary at his Smriti Sthal ‘Sadaiv Atal’ in New Delhi
Atal ji's dedication towards good governance and public welfare will continue to guide future generations
Atal ji ushered in a new era of development and good governance in the country with his dedication towards ideology and value-based politics
Vajpayee ji, who made cultural nationalism a work culture, always kept the country's security and public welfare paramount
Atal ji will continue to guide the countrymen on the path of national service till eternity like the Pole Star
25 DEC 2024 12:55PM by PIB Delhi
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah pays tributes to former Prime Minister late Shri Atal Bihari Vajpayee ji on his birth centenary at his Smriti Sthal ‘Sadaiv Atal’ in New Delhi
In his posts on X platform, Shri Amit Shah said that Atal ji's dedication towards good governance and public welfare will continue to guide future generations. Bowing before Shri Atal Bihari Vajpayee ji on his birth anniversary, Shri Shah said that Atal ji ushered in a new era of development and good governance in the country with his dedication towards ideology and value-based politics. He said that Vajpayee ji made cultural nationalism a work culture and always kept the country's security and public welfare paramount. He said that Atal ji will continue to guide the countrymen on the path of national service till eternity like the Pole Star.

য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
কেন্দ্রগী য়ুম্লৈ-কৈরৈ অমসুং কো‌ওপরেশন মন্ত্রী, শ্রী অমিত শাহনা নই দিল্লীদা হান্নগী প্রধান মন্ত্রী, লৈখিদ্রবা শ্রী অতল বিহারি বাজপায়ী জীবু মহাক্কী চহি চাশুবা মপোক কুমওন নুমিত্তা মহাক্কী স্মৃতি স্থল ‘সদাইব অতল’দা হৈকৎ-লৈকৎ তমখ্রে
অফবা গোবর্নান্স অমসুং মীয়ামগী য়াইফ-থৌরাংগী মাইকৈদা অতল জীগী কত্থোকপা অদুনা তুংগী মীরোলশিংবু লেপ্পা লৈতনা মখাতানা অদুমক লমজিং-লমতাক পীখিনি
অতল জীনা আইদিওলোজী অমসুং ভেল্যুদা য়ুমফম ওইবা পোলিতিক্সকী মাইকৈদা মহাক্কী কত্থোকপা অদুগা লোইননা লৈবাক অসিগী চাউখৎ-থৌরাং অমসুং অফবা গোবর্নান্সকী অনৌবা জুক অমগী মাইকৈ তম্না পুশিল্লকখি
কলচরেল নেস্নেলিজমবু ৱার্ক কলচর অমা ওইনা ওইহনখিবা বাজপায়ী জীনা মতম চুপ্পদা লৈবাক অসিগী সেক্যুরিতী অমসুং মীয়ামগী য়াইফ-থৌরাংবু খ্বাইদগী হেন্না মরু ওইবনি হায়না লৌখি
অতল জীনা পোল স্তারগুম্না লোইবা নাইররোইদ্রবা মতম চুপ্পদা জাতি অসিগী সেবাগী লম্বিদা ইরৈচাশিং পুম্নমকপু লেপ্প লৈতনা লমজিং-লমতাকপীখিগনি
25 DEC 2024 12:55PM by PIB Imphal
কেন্দ্রগী য়ুম্লৈ-কৈরৈ অমসুং কো‌ওপরেশন মন্ত্রী, শ্রী অমিত শাহনা নই দিল্লীদা হান্নগী প্রধান মন্ত্রী, লৈখিদ্রবা শ্রী অতল বিহারি বাজপায়ী জীবু মহাক্কী চহি চাশুবা মপোক কুমওন নুমিত্তা মহাক্কী স্মৃতি স্থল ‘সদাইব অতল’দা হৈকৎ-লৈকৎ তমখ্রে।
X প্লেতফোর্মদা মহাক্কী পোস্ত অমদা, শ্রী অমিত শাহনা হায়খি মদুদি অফবা গোবর্নান্স অমসুং মীয়ামগী য়াইফ-থৌরাংগী মাইকৈদা অতল জীগী কত্থোকপা অদুনা তুংগী মীরোলশিংবু লেপ্পা লৈতনা মখাতানা অদুমক লমজিং-লমতাক পীখিনি। শ্রী অতল বিহারি বাজপায়ী জীগী মপোক কুমওন অসিদা মহাক্কী মাংদা কোক নোন্দুনা, শ্রী শাহনা হায়খি মদুদি অতল জীনা আইদিওলোজী অমসুং ভেল্যুদা য়ুমফম ওইবা পোলিতিক্সকী মাইকৈদা মহাক্কী কত্থোকপা অদুগা লোইননা লৈবাক অসিগী চাউখৎ-থৌরাং অমসুং অফবা গোবর্নান্সকী অনৌবা জুক অমগী মাইকৈ তম্না পুশিল্লকখি। মহাক্না হায়খি মদুদি বাজপায়ী জীনা কলচরেল নেস্নেলিজমবু ৱার্ক কলচর অমা ওইনা ওইহনখি অমসুং মতম চুপ্পদা লৈবাক অসিগী সেক্যুরিতী অমসুং মীয়ামগী য়াইফ-থৌরাংবু খ্বাইদগী হেন্না মরু ওইবনি হায়না লৌখি। মহাক্না হায়খি মদুদি অতল জীনা পোল স্তারগুম্না লোইবা নাইররোইদ্রবা মতম চুপ্পদা জাতি অসিগী সেবাগী লম্বিদা ইরৈচাশিং পুম্নমকপু লেপ্প লৈতনা লমজিং-লমতাকপীখিগনি।