প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শক্নাইরবা শৈশকপা মহম্মদ রফিগী ১০০শুবা মপোক কুমওন্দা প্রধান মন্ত্রীনা শৈশকপা অসি নিংশিংখ্রে
24 DEC 2024 7:12PM by PIB Imphal
শক্নাইরবা শৈশকপা মহম্মদ রফিগী ১০০শুবা মপোক কুমওন্দা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শৈশকপা অসি নিংশিংখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি মহম্মদ রফি সাহাব মীরোল কয়া ইথিল পীখিবা ঈশৈগী লাইপোক অমনি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“শক্নাইরবা শৈশকপা মহম্মদ রফিগী ১০০শুবা মপোক কুমওন্দা মহাক নিংশিংলি। মহাক মীরোল কয়া ইথিল পীখিবা ঈশৈগী লাইপোক অমনি। তোঙান-তোঙানবা পুক্নিংগী ইহুলশিং চিংশিনবা ঙম্বগীদমক রফি সাহাবগী ঈশৈশিং মীয়াম্না পাম্নরি। মহাক্কী পীথোক্লকপা গুনশিং য়াওরি। মহাক্কী ঈশৈশিংনা মীয়ামগী পুন্সি হেন্না হরাওবা ওইরসনু”।

Prime Minister's Office
Prime Minister remembers the legendary Singer Mohammed Rafi on his 100th birth anniversary
24 DEC 2024 7:12PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, remembers the legendary Singer Mohammed Rafi Sahab on his 100th birth anniversary. Prime Minister Modi remarked that Mohammed Rafi Sahab was a musical genius whose cultural influence and impact transcends generations.
The Prime Minister posted on X:
"Remembering the legendary Mohammed Rafi Sahab on his 100th birth anniversary. He was a musical genius whose cultural influence and impact transcends generations. Rafi Sahab's songs are admired for their ability to capture different emotions and sentiments. His versatility was extensive as well. May his music keep adding joy in the lives of people!"