প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
রোজগার মেলাগী মখাদা, দিশেম্বর ২৩ দা প্রধান মন্ত্রীনা কেন্দ্র সরকারগী বিভাগশিং অমসুং লুপশিংদা নৌনা থবক খল্লবশিংদা এপোইন্তমেন্ত লেত্তর ৭১,০০০ হেন্না য়েন্থোক্কনি
22 DEC 2024 9:48AM by PIB Imphal
দিশেম্বর ২৩ গী অয়ুক পুং ১০:৩০ রোম তাবদা ভিদিও কনফরেন্সকী খুৎথাংদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কেন্দ্র সরকারগী বিভাগশিং অমসুং লুপশিংদা নৌনা থবক খল্লবশিংদা এপোইন্তমেন্ত লেত্তর ৭১,০০০ হেন্না য়েন্থোক্কনি। থৌরম অদুদা তিনবা মীয়ামদা প্রধান মন্ত্রীনা ৱা ঙাংগনি।
রোজগার মেলা অসি থবক ফংহন্নবা প্রধান মন্ত্রীনা খ্বাইদগী মরুওইনা লৌরিবা অসি থবক ওইনা পাংথোক্নবা মাইকৈদা থাংজিনবা খোঙথাং অমনি। মসিনা লৈবাক শেমগৎপদা শরুক য়ানবা অমসুং মশামক্কী ফিবম ফগৎনবা নহারোলশিংদা খুদোংচাবশিং পীরে।
লৈবাক্কী মফম ৪৫ শীনবা থুংনা রোজগার মেলা পাংথোক্কনি। কেন্দ্র সরকারগী তোঙান-তোঙানবা মিনিস্ত্রিশিং অমসুং বিভাগশিংদা থবক হাপ্লে। লৈবাক শীনবা থুংবদগী নৌনা থবক খল্লবা মীওইশিংনা হোম এফেয়ার্স মিনিস্ত্রি, পোস্ত দিপার্তমেন্ত, হায়র ইজুকেসন দিপার্তমেন্ত, হেল্থ অমসুং ফেমিলি ৱেলফিয়ার মিনিস্ত্রি অমসুং ফাইনান্সিএল সর্বিসেস দিপার্তমেন্ত য়াওনা তোঙান-তোঙানবা মিনিস্ত্রিশিং/বিভাগশিংদা জোইন্ত তৌগনি।

Prime Minister's Office
Under Rozgar Mela, PM to distribute more than 71,000 appointment letters to newly appointed recruits in Central Government departments and organisations on 23rd December
22 DEC 2024 9:48AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will distribute more than 71,000 appointment letters to newly appointed recruits on 23rd December at around 10:30 AM through video conferencing. He will also address the gathering on the occasion.
Rozgar Mela is a step towards fulfilment of the commitment of the Prime Minister to accord highest priority to employment generation. It will provide meaningful opportunities to the youth for their participation in nation building and self empowerment.
Rozgar Mela will be held at 45 locations across the country. The recruitments are taking place for various Ministries and Departments of the Central Government. The new recruits, selected from across the country will be joining various Ministries/Departments including Ministry of Home Affairs, Department of Posts, Department of Higher Education, Ministry of Health and Family Welfare, Department of Financial Services, among others.