Prime Minister's Office
Prime Minister visits Labour Camp in Kuwait
21 DEC 2024 7:00PM by PIB Delhi
As the first program of his visit to Kuwait, Prime Minister Shri Narendra Modi visited a labour camp in Mina Abdullah area of Kuwait with a workforce of around 1500 Indian nationals. Prime Minister interacted with a cross-section of Indian workers from different States of India and enquired about their well-being.
The visit to the labour camp is symbolic of the importance attached by the Prime Minister to the welfare of Indian workers abroad. In the last few years, the Government has undertaken several technology-based initiatives such as E-Migrate portal, MADAD portal and upgraded Pravasi Bharatiya Bima Yojana for the welfare of Indian workers abroad.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী কুৱেত্ত লেবর কেম্পতা চৎখ্রে
21 DEC 2024 7:00PM by PIB Imphal
মহাক্কী কুৱেত খোঙচৎকী অহানবা থৌরম ওইনা, ভারতমচা শিন্মী ১৫০০ রোমগী লৈফম ওইরিবা কুৱেতকী মিনা অবদুল্লাহদা লৈবা লেবর কেম্প অমদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী চৎখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী তোঙান-তোঙানবা রাজ্যশিংদগী লাকপা শিন্মীশিংগা ৱারি শানখ্রে অমসুং মখোয়গী নুংঙাই-য়াইফবগী মতাংদা হংখ্রে।
মপান লৈবাকশিংদা থবক তৌরিবা ভারতকী শিন্মীশিংগী য়াইফনবা প্রধান মন্ত্রীনা লুম্না লৌবা অদু লেবর কেম্প অসিদা চৎপা অসিনা খুদম ওইরে। হৌখিবা চহি খর অসিদা, মপান লৈবাকশিংদা থবক তৌরিবা ভারতকী শিন্মীশিংগী য়াইফনবা সরকারনা তেক্নোলোজিদা য়ুম্ফম ওইবা থবকশিং হায়বদি ই-মাইক্রেত পোর্তেল, মাদাদ পোর্তেল অমসুং ফগৎহল্লবা প্রাভাসি ভারতিয় বিমা য়োজনা পায়খৎলে।