প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা য়ু.এ.ইগী উপ প্রধান মন্ত্রী অমসুং ফোরেন মিনিস্তর তরাম্না ওকখ্রে
আই.এম.ই.ই.সি য়াওনা ইন্দিয়া-য়ু.এ.ই কমপ্রেহেন্সিপ স্ত্রাতেজিক পার্তনরশিপ মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা মখোয়না তোঙান-তোঙানবা ৱাফমশিং খন্নখ্রে
নোংচুপ এসিয়া অমসুং অতৈ লমদমদা মতম কুইনা চৎনগদবা শান্তি, তংদু-লৈতাবা অমসুং সেকুরিতি পুরক্নবা ভারতকী শৌগৎপা প্রধান মন্ত্রীনা অমুক হন্না ফোঙদোকখ্রে
ভারতমচাশিংগী য়াইফনবা থবক পায়খৎপগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা য়ু.এ.ইগী লুচিংবশিং থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
12 DEC 2024 8:43PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়ুনাইতেদ অরাব ইমিরেতসকী উপ প্রধান মন্ত্রী অমসুং ফোরেন মিনিস্তর সৈখ অবদুল্লাহ বিন জায়েদ অল নাহয়ান তরাম্না ওকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা য়ু.এ.ইগী রাস্ত্রপতি সৈখ মোহমদ বিন জয়েদ অল নাহয়ানদা মহাক্কী য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে। সেপ্তেম্বর ২০২৪ দা অবু ধাবীগী ক্রাউন প্রিন্স সৈখ খালিদ বিন মোহমদ বিন জয়েদ অল নাহয়ানগী ভারত খোঙচৎ য়াওনা, অৱাংবা থাক্কী খোঙচৎশিং অমসুং মীফমশিং তোইনা পাংথোকপদা প্রধান মন্ত্রীনা অপেনবা ফোঙদোকখ্রে।
তেক্নোলোজি, ইনর্জ অমসুং মীগা মীগা লৈনবা মরীশিং য়াওনা ইন্দিয়া-য়ু.এ.ই কমপ্রেহেন্সিপ স্ত্রাতেজিক পার্তনরশিপ মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা মখোয়না তোঙান-তোঙানবা ৱাফমশিং লুচিংবা অনিনা খন্নখ্রে।
লমদম অসিগী লম্বী-থোং অমসুং নুংঙাই-য়াইফবা হেনগৎহন্নবা পুৱারি ওইরবা থবক অমা ওইনা, ইন্দিয়া-মিদল ইস্ত-য়ুরোপ কোরিদোর (আই এম ই ই সি) থবক ওইনা পায়খৎনবা প্রধান মন্ত্রীনা তকশিনখ্রে।
নোংচুপ এসিয়াগী হৌজিক ওইরিবা ফিব অসিদা সৈখ অবদুল্লাহ বিন জয়েদ অল নাহয়ান্না মহাক্কী ওইবা ৱাখল্লোন ফোঙদোকখ্রে। নোংচুপ এসিয়া অমসুং অতৈ লমদমদা মতম কুইনা চৎনগদবা শান্তি, তংদু-লৈতাবা অমসুং সেকুরিতি পুরক্নবা ভারতকী শৌগৎপা প্রধান মন্ত্রীনা অমুক হন্না ফোঙদোকখ্রে।
য়ু.এ.ইদা লৈরিবা মশিং য়াম্লবা ভারতমচাশিংগী য়াইফনবা থবক পায়খৎপগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা য়ু.এ.ইগী লুচিংবশিং থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।

Prime Minister's Office
PM Modi receives Deputy PM and Foreign Minister of the UAE
They discuss various initiatives to further strengthen the India-UAE Comprehensive Strategic Partnership, including the IMEEC Corridor
PM reiterates India’s commitment to support long-term peace, stability and security of the West Asia and the wider region
PM thanks the leadership of the UAE for ensuring the welfare of the Indian community
12 DEC 2024 8:43PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi received His Highness Sheikh Abdullah bin Zayed Al Nahyan, Deputy Prime Minister and Foreign Minister of the United Arab Emirates today.
Prime Minister conveyed his warm wishes to the President of the UAE His Highness Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan. He expressed satisfaction at the frequent high-level visits and exchanges, including the visit of the Crown Prince of Abu Dhabi His Highness Sheikh Khaled bin Mohamed bin Zayed Al Nahyan to India in September 2024, which marked a generational continuity in bilateral relations.
The two leaders emphasized strengthening Comprehensive Strategic Partnership including in the areas of technology, energy, and people-to-people ties.
Prime Minister laid special emphasis on the implementation of the India-Middle East-Europe Corridor (IMEEC) as a historic initiative to foster regional connectivity and prosperity.
His Highness Sheikh Abdullah bin Zayed Al Nahyan shared perspective on the prevailing situation in West Asia. Prime Minister reiterated India’s commitment to support long term peace, stability and security of the region.
Prime Minister thanked the leadership of the UAE for ensuring the welfare of the large and vibrant Indian community in the UAE.