ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଦିଲ୍ଲୀରେ ଅଷ୍ଟଲକ୍ଷ୍ମୀ ମହୋତ୍ସବ ଉତ୍ତର-ପୂର୍ବର ବୟନ କ୍ଷେତ୍ର, ପର୍ଯ୍ୟଟନ ସୁଯୋଗ ଏବଂ ପାରମ୍ପରିକ ଶିଳ୍ପକଳାର ଉତ୍ସବ ପାଳନ କରୁଛି : ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
08 DEC 2024 1:33PM by PIB Bhubaneswar
କେନ୍ଦ୍ର ମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ଜ୍ୟୋତିରାଦିତ୍ୟ ସିନ୍ଧିଆଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ଲିଖିତ ଏକ ପ୍ରବନ୍ଧ ଶେୟାର କରି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି କହିଛନ୍ତି ଯେ, ଦିଲ୍ଲୀର ଅଷ୍ଟଲକ୍ଷ୍ମୀ ମହୋତ୍ସବ ଉତ୍ତର-ପୂର୍ବର ବୟନ ଶିଳ୍ପ, ପର୍ଯ୍ୟଟନ ସୁଯୋଗ ଏବଂ ପାରମ୍ପରିକ ଶିଳ୍ପକଳାର ଉତ୍ସବ ପାଳନ କରୁଛି ।
ଏକ୍ସରେ ଏକ ପୋଷ୍ଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ ହ୍ୟାଣ୍ଡେଲ ଲେଖିଛି :
“କେନ୍ଦ୍ର ମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ଜେଏମ୍ ସିନ୍ଧିଆ ବିସ୍ତୃତ ଭାବରେ ବର୍ଣ୍ଣନା କରିଛନ୍ତି ଯେ, ଉନ୍ନତ ସଂଯୋଗ, ଡିଜିଟାଲ୍ ଅନ୍ତର୍ଭୁକ୍ତ ଏବଂ ଭିତ୍ତିଭୂମିରେ ବିନିଯୋଗ ମାଧ୍ୟମରେ ଉତ୍ତର-ପୂର୍ବ ଭାରତରେ ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ଅଭିବୃଦ୍ଧି ଘଟୁଛି । ଦିଲ୍ଲୀରେ ଅଷ୍ଟଲକ୍ଷ୍ମୀ ମହୋତ୍ସବ ଉତ୍ତର-ପୂର୍ବର ଭାଇବ୍ରାଣ୍ଟ ବୟନ କ୍ଷେତ୍ର, ପର୍ଯ୍ୟଟନ ସୁଯୋଗ ଏବଂ ପାରମ୍ପରିକ ଶିଳ୍ପକଳାର ଉତ୍ସବ ପାଳନ କରୁଛି।”

Prime Minister's Office
The Ashtalakshmi Mahotsav in Delhi celebrates the Northeast's vibrant textile sector, tourism opportunities and traditional craftsmanship: Prime Minister
08 DEC 2024 1:33PM by PIB Delhi
Sharing an article written by Union Minister Shri Jyotiraditya Scindia, the Prime Minister Shri Narendra Modi today remarked that the Ashtalakshmi Mahotsav in Delhi celebrates the Northeast's vibrant textile sector, tourism opportunities and traditional craftsmanship.
The Prime Minister’s Office handle in a post on X wrote:
“Union Minister Shri @JM_Scindia elaborates that Northeast India is witnessing remarkable growth through improved connectivity, digital inclusion and investment in infrastructure. The Ashtalakshmi Mahotsav in Delhi celebrates the Northeast's vibrant textile sector, tourism opportunities and traditional craftsmanship.”