প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
দিল্লিদা পাংথোক্লিবা অষ্টলক্ষ্মী মহোৎসবনা অৱাং-নোংপোক্কী ফজরবা তেক্সতাইল সেক্তর, তুরিজমগী খুদোংচাবশিং অমসুং মমাংঙৈগী খুৎ-শা হৈবশিং হরাওবা ফোঙদোক্লি: প্রধান মন্ত্রী
08 DEC 2024 1:33PM by PIB Imphal
য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী জয়তিরাদিত্যা সিন্দিয়না ইবা আর্তিকল অমা সিয়ার তৌরদুনা, ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি দিল্লিদা পাংথোক্লিবা অষ্টলক্ষ্মী মহোৎসবনা অৱাং-নোংপোক্কী ফজরবা তেক্সতাইল সেক্তর, তুরিজমগী খুদোংচাবশিং অমসুং মমাংঙৈগী খুৎ-শা হৈবশিং হরাওবা ফোঙদোক্লি।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিস হেন্দলনা এক্স পোস্ত অমদা হায়খি;
“লম্বী-থোং ফগৎলকপদগী, মীওই খুদিংমক দিজিতেলগী খুদোংচাবা ফংবদগী অমসুং ইনফ্রাস্ত্রকচরদা শেন থাদবদগী অৱাং-নোংপোক ভারত শিংথাবা য়ানা চাউখৎলকপা উরে হায়না য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী @JM_Scindia না ময়েক শেংনা ফোঙদোকখ্রে। দিল্লিদা পাংথোক্লিবা অষ্টলক্ষ্মী মহোৎসবনা অৱাং-নোংপোক্কী ফজরবা তেক্সতাইল সেক্তর, তুরিজমগী খুদোংচাবশিং অমসুং মমাংঙৈগী খুৎ-শা হৈবশিং হরাওবা ফোঙদোক্লি”।

Prime Minister's Office
The Ashtalakshmi Mahotsav in Delhi celebrates the Northeast's vibrant textile sector, tourism opportunities and traditional craftsmanship: Prime Minister
08 DEC 2024 1:33PM by PIB Delhi
Sharing an article written by Union Minister Shri Jyotiraditya Scindia, the Prime Minister Shri Narendra Modi today remarked that the Ashtalakshmi Mahotsav in Delhi celebrates the Northeast's vibrant textile sector, tourism opportunities and traditional craftsmanship.
The Prime Minister’s Office handle in a post on X wrote:
“Union Minister Shri @JM_Scindia elaborates that Northeast India is witnessing remarkable growth through improved connectivity, digital inclusion and investment in infrastructure. The Ashtalakshmi Mahotsav in Delhi celebrates the Northeast's vibrant textile sector, tourism opportunities and traditional craftsmanship.”