Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the loss of lives in a bus accident in Kannauj, Uttar Pradesh; announces ex-gratia from PMNRF
06 DEC 2024 8:05PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today condoled the loss of lives in a bus accident in Kannauj, Uttar Pradesh. Shri Modi also announced an ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF for the next of kin of each deceased and Rs. 50,000 to the injured.
In a post on X, he wrote:
"Saddened by the loss of lives in the bus accident in Kannauj, Uttar Pradesh. Condolences to those who lost their loved ones. May the injured recover soon. The local administration is assisting those affected.
An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM
@narendramodi"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
উত্তর প্রদেসকী কন্নাউজদা বস এক্সিদেন্ত অমদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে; পি.এম.এন.আর.এফতগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোক্লে
06 DEC 2024 8:05PM by PIB Imphal
ঙসি উত্তর প্রদেসকী কন্নাউজদা বস এক্সিদেন্ত অমদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। লৈখিদ্রবশিংগা নক্নবা ইমুংগী মীওইশিংদা লুপা লাখ ২ গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা অমসুং অশোকপশিংদা লুপা লিশিং ৫০ পি.এম.এন.আর.এফতগী পীনবা প্রধান মন্ত্রীনা লাউথোক্লে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
উত্তর প্রদেসকী কন্নাউজদা বস এক্সিদেন্ত অমদা মীওই কয়া লৈখিদবদা থম্মোয় কায়হল্লে। মখোয়গী নুংশিরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবা মীওইশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলকপা ওইরনসু। লোকেল এদমিনিস্ত্রেসন্না অৱাবা তারবশিংদা মতেং পাংলি। লৈখিদ্রবশিংগা নক্নবা ইমুংগী মীওইশিংদা পি.এম.এন.আর.এফতগী লুপা লাখ ২ গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পীরগনি। অশোকশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি: প্রধান মন্ত্রী @narendramodi"