ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସମ୍ବିଧାନ ଦିବସରେ ସମ୍ବିଧାନ ପ୍ରସ୍ତାବନା ପାଠକଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟର ଅଧିକାରୀ
26 NOV 2024 8:17PM by PIB Bhubaneshwar
ସମ୍ବିଧାନ ଦିବସ ଅବସରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ପ୍ରମୁଖ ସଚିବ ଡ. ପିକେ ମିଶ୍ରଙ୍କ ସମେତ ପିଏମଓର ଅନ୍ୟ ଅଧିକାରୀ ଓ ଅଧିକାରୀମାନେ ଆଜି ସମ୍ବିଧାନ ପ୍ରସ୍ତାବନା ପାଠ କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ୍ସରେ ଏକ ପୋଷ୍ଟ ଜରିଆରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ ପକ୍ଷରୁ କୁହାଯାଇଛି:
‘‘ଆଜି ସମ୍ବିଧାନ ଦିବସରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟରେ ସମ୍ବିଧାନର ପ୍ରସ୍ତାବନା ପାଠ କରାଯାଇଥିଲା। ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ପ୍ରମୁଖ ସଚିବ ଡ. ପିକେ ମିଶ୍ରଙ୍କ ସମେତ ପିଏମଓର ଅନ୍ୟ ଅଧିକାରୀ ଓ ଅଧିକାରୀମାନେ ପ୍ରସ୍ତାବନା ପାଠ କରିଥିଲେ।’’

Prime Minister's Office
Officers of the Prime Minister’s Office read Preamble on Constitution Day
26 NOV 2024 8:17PM by PIB Delhi
Principal Secretary to the Prime Minister, Dr. PK Mishra, along with other officers and officials of the PMO read the Preamble today in Prime Minister’s Office on occasion of Constitution Day.
In a post on X, the Prime Minister’s Office handle stated:
“Today, on Constitution Day, Preamble reading took place in the Prime Minister's Office.
Principal Secretary to the Prime Minister, Dr. PK Mishra, along with other officers and officials of the PMO read the Preamble.”