প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
সংবিধান নুমিত্ত প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসকী ওফিসারশিং প্রিয়েম্বল পাখ্রে
26 NOV 2024 8:17PM by PIB Imphal
ঙসি সংবিধান নুমিৎ থৌরমদা প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসতা প্রধান মন্ত্রীগী প্রিন্সিপাল সেক্রেতরি দোক্তর পি.কে মিশ্রাগা লোয়ননা পি.এম.ওগী অতোপ্পা ওফিসারশিং অমসুং ওফিসিএলশিং য়াওনা প্রিয়েম্বল পাখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসকী হেন্দলগী এক্স পোস্ত অমদা হায়খি;
“ঙসি, সংবিধান নুমিত্ত, প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসতা প্রিয়েম্বল পাখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী প্রিন্সিপাল সেক্রেতরি দোক্তর পি.কে মিশ্রাগা লোয়ননা পি.এম.ওগী অতোপ্পা ওফিসারশিং অমসুং ওফিসিএলশিং য়াওনা প্রিয়েম্বল পাখ্রে”।

Prime Minister's Office
Officers of the Prime Minister’s Office read Preamble on Constitution Day
26 NOV 2024 8:17PM by PIB Delhi
Principal Secretary to the Prime Minister, Dr. PK Mishra, along with other officers and officials of the PMO read the Preamble today in Prime Minister’s Office on occasion of Constitution Day.
In a post on X, the Prime Minister’s Office handle stated:
“Today, on Constitution Day, Preamble reading took place in the Prime Minister's Office.
Principal Secretary to the Prime Minister, Dr. PK Mishra, along with other officers and officials of the PMO read the Preamble.”