Prime Minister's Office
Prime Minister meets with Prime Minister of Trinidad and Tobago
21 NOV 2024 10:42PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met with the Prime Minister of the Republic of Trinidad & Tobago, H.E. Dr Keith Rowley on the sidelines of the 2nd India-CARICOM Summit in Georgetown, Guyana on 20 November.
Prime Minister congratulated Prime Minister Rowley for adoption of India’s flagship UPI Platform by Trinidad & Tobago and assured further collaboration in the field of digital transformation. He also commended Prime Minister Rowley for successfully co-hosting the ICC T20 Men’s Cricket World Cup earlier this year.
During the meeting, the two leaders discussed progress in bilateral relations including collaboration in security, health, transportation, agriculture, capacity building, cultural exchanges and people-to-people ties. An MOU on food processing was exchanged after the talks.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ত্রিনিদাদ অমসুং তোবাগোগী প্রধান মন্ত্রীগা উনখ্রে
21 NOV 2024 10:42PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নবেম্বর 20দা গুয়ানাগী জোর্জতাউনদা পাংথোকখিবা অনিশুবা ইন্দিয়া-CARICOM সম্মিৎকী নাকলদা রিপব্লিক ওফ ত্রিনিদাদ অমসুং তোবাগোগী প্রধান মন্ত্রী ঐচ.ই. দোক্তর কীথ রোলীগা উনখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্রিনিদাদ অমসুং তোবাগোদা ভারতকী মরুওইবা UPI প্লেৎফোর্ম লৌখৎপগীদমক প্রধান মন্ত্রী রোলীবু থাগৎপা ফোংদোকখি অমসুং দিজিতেল ত্রান্সফোর্মেসনগী লমদা মখা তানা মতেং পাংনবা থাজবা পীখি। চহি অসিগী অঙনবা শরুক্তা ICC T20 মেন্স ক্রিকেৎ ৱর্ল্দ কপ মায় পাক্না কো-হোস্ত তৌবগীদমক মহাক্না প্রধান মন্ত্রী রোঈবু থাগৎপা ফোংদোকখি।
মীফম অদুদা লুচিংবা অনিনা সেক্যুরিতী, হকশেল, ত্রান্সপোর্ত, লৌউ-শিংউ, কেপাসিতী বিল্দিং, কলচরেল একচেঞ্জ অমসুং মীয়ামগী মরক্তা লৈনরিবা মরীশিং য়াওনা লৈবাক অনিগী মরীশিংদা খুমাং চাউশিল্লকপগী মতাংদা খন্নখি। ৱারী শানবগী মতুংদা ফুদ প্রোসেসিংগী মতাংদা MOU অমা একচেঞ্জ তৌখি।