Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi and President of Guyana, Dr. Irfaan Ali take part in the ‘Ek Ped Maa Ke Naam’ movement
20 NOV 2024 11:27PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi and President of Guyana, Dr. Irfaan Ali took part in the ‘Ek Ped Maa Ke Naam’ movement in Georgetown, Guyana. Shri Modi remarked it as a shared commitment to sustainability.
In a post on X, Shri Modi wrote:
“A shared commitment to sustainability!
In a very special gesture, the President of Guyana and my friend, Dr. Irfaan Ali, took part in the ‘Ek Ped Maa Ke Naam’ (a tree for Mother) movement by planting a tree with his grandmother and mother-in-law.
@DrMohamedIrfaa1
@presidentaligy”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী অমসুং গয়ানাগী রাস্ত্রপতি দোক্তর ইরফান অলি ‘এক পের মা কে নাম’ খোঙজং শরুক য়াখ্রে
20 NOV 2024 11:27PM by PIB Imphal
গয়ানাগী জর্জতাউন্দা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী অমসুং গয়ানাগী রাস্ত্রপতি দোক্তর ইরফান অলি ‘এক পের মা কে নাম’ খোঙজং শরুক য়াখ্রে। মসি তুংকোইনা চাউখৎনবা থবক অমা পুন্না পাংথোকমিন্নবনি হায়না প্রধান মন্ত্রী মোদীনা ফোঙদোকখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, শ্রী মোদীনা হায়খি;
“তুংকোইনা চাউখৎনবা থবক অমা পুন্না পাংথোকমিন্নরে!
য়াম্না অখন্নবা থবক অমা ওইনা, মহাক্কী মবোক অমসুং মনেম্পোক্কা লোয়ননা উ পাম্বী অমা থাদুনা গয়ানাগী রাস্ত্রপতি অমসুং ঐগী মরুপ দোক্তর ইরফান অলি ‘এক পের মা কে নাম’ (ইমাগী মিংদা উ পাম্বী অমা) খোঙজং শরুক য়াখ্রে।
@DrMohamedIrfaa1
@presidentaligy”