প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা আচার্য় কৃপলানীবু মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা নীংশিংখ্রে
11 NOV 2024 9:27AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি আচার্য় কৃপলানীবু মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে। ভারতকী নীংতম লানদা মরু ওইবা মীশক অমা ওইনা অমসুং লৌশিং, পুকচেল শেংবা অমসুং থৌনাগী মশক তাক্লিবা মীওই অমা ওইনা নীংশিংলদুনা ভারতপু চাউখৎপা, মপাঙ্গল কনবা অমসুং লায়রবা লোয়ননা শোত্থরবশিংবু শক্তি পীবা ওইহন্নবা অদুগুম্বা মহাক্কী অফবা ভিজন অদু থুংহন্নবা শ্রী মোদীনা সরকারগী ফিরেপ অদু নৌহৌনা ফোংদোকখ্রে।
Xকী পোস্ত অমদা মহাক্না ইখি:
“আচার্য় কৃপলানীবু মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা নীংশিংলি। মহাক অসি ভারতকী নীংতম লানদা মরু ওইবা মীশক অমনি অমসুং লৌশিং, পুকচেল শেংবা অমসুং থৌনাগী মশক তাক্লিবা মীওই অমনি। মহাক্না দেমোক্রেতিক ভেল্যুশিং অমসুং সোসিএল জস্তিসকী ৱাখল্লোনশিংবু চেৎনা থাজবা থমখি।
আচার্য় কৃ্রলানী অসি অরানবা থেংনবা অকিবা লৈখিদে। ভারতপু চাউখৎপা, মপাঙ্গল কনবা অমসুং লায়রবা লোয়ননা শোত্থরবশিংবু শক্তি পীবা ওইহন্নবা অদুগুম্বা মহাক্কী অফবা ভিজন অদু থুংহন্নবা ঐখোয়গী ফিরেপ অদু নৌহৌনা ফোংদোকচরি।”

Prime Minister's Office
Prime Minister remembers Acharya Kripalani on his birth anniversary
11 NOV 2024 9:27AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today paid tribute to Acharya Kripalani on his birth anniversary. Remembering him as a towering figure in India’s freedom struggle and an embodiment of intellect, integrity and courage, Shri Modi reiterated Government’s commitment to fulfilling his noble vision of an India that is prosperous, strong and where the poor as well as marginalised are empowered.
In a post on X, he wrote:
“Remembering Acharya Kripalani on his birth anniversary. He was a towering figure in India’s freedom struggle and an embodiment of intellect, integrity and courage. He was deeply committed to democratic values and principles of social justice.
Acharya Kripalani was unafraid to fight injustice. We reiterate our commitment to fulfilling his noble vision of an India that is prosperous, strong and where the poor as well as marginalised are empowered.”