Prime Minister's Office
Prime Minister conveys best wishes to Shri LK Advani Ji on his birthday
08 NOV 2024 8:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has conveyed his best wishes to Shri LK Advani Ji on his birthday today. The Prime Minister referred Shri LK Advani Ji to be among India's most admired statesmen who has devoted himself to furthering India's development.
The Prime Minister, Shri Narendra Modi also went to Shri LK Advani Ji's residence and wished him on his birthday.
The Prime Minister posted on X:
"Best wishes to Shri LK Advani Ji on his birthday. This year is even more special because he was conferred the Bharat Ratna for his outstanding service to our nation. Among India's most admired statesmen, he has devoted himself to furthering India's development. He has always been respected for his intellect and rich insights. I am fortunate to have received his guidance for many years. I pray for his long and healthy life.
Went to Advani Ji's residence and wished him on his birthday."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শ্রী এল কে অদভানি জিগী মপোক নুমিত্তা মহাক্কী মফমদা প্রধান মন্ত্রীনা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
08 NOV 2024 8:50PM by PIB Imphal
ঙসি শ্রী এল কে অদভানি জিগী মপোক নুমিত্তা মহাক্কী মফমদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহাক্কী য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি ভারত মখা তানা চাউখৎনবা মশামক কৎথোকখিবা ভারতকী শক্নাইরবা রাজনিতিৱালাশিংগী মরক্তা শ্রী এল কে অদভানি জি য়াওরি।
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী এল কে অদভানিগী য়ুমদা চৎখি অমসুং মহাক্কী মপোক নুমিত্তা মহাক্কী মফমদা য়াইফ-পাউজেল পীখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“মহাক্কী মপোক নুমিত্তা শ্রী এল কে অদভানি জিদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। ঐখোয়গী লৈবাক্কীদমক মহাক্না পাংথোকখিবা মশক থোকপা থবকশিংগীদমক মহাক ভারত রত্ন পীদুনা ইকায়খুম্নবা উৎখিবা মরমনা চহি অসিনা অমুক্কা হেন্না মরুওইরে। ভারত মখা তানা চাউখৎনবা মশামক কৎথোকখিবা ভারতকী শক্নাইরবা রাজনিতিৱালাশিংগী মরক্তা শ্রী এল কে অদভানি জি য়াওরি। মহাক মতম পুম্নমক্তা মহাক্কী লৌশিং অমসুং খঙবা-হৈবগীদমক ইকায়খুম্নরি। ঐনা চহি কয়া মহাক্কী পাউতাকশিং ফংখি। মহাক্কী পুন্সি শাংনবা অমসুং হকচাং ফনা লৈনবা ঐনা থৌনিজরি”।