Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi Strongly Condemns Attack on Hindu Temple in Canada
Such acts of violence will never weaken India’s resolve. We expect the Canadian government to ensure justice and uphold the rule of law: PM
04 NOV 2024 8:33PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi has strongly condemned the recent attack on a Hindu temple in Canada, along with reported attempts to intimidate Indian diplomats. Emphasizing India’s steadfast resolve, he called for justice and the upholding of the rule of law by the Canadian government.
In his statement posted on X, Prime Minister Modi said:
"I strongly condemn the deliberate attack on a Hindu temple in Canada. Equally appalling are the cowardly attempts to intimidate our diplomats. Such acts of violence will never weaken India’s resolve. We expect the Canadian government to ensure justice and uphold the rule of law."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কনাদাদা হিন্দুগী লাইশঙদা অমাং-অতা থোকহনখিবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অকনবা মওংদা য়ানিংদবা ফোঙদোকখ্রে
অসিগুম্বা হিংশাগী থবকশিংনা কৈদৌঙৈদা ভারতকী মপাঙ্গল শোন্থহল্লোই। কনাদা সরকারনা অচুম্বা পুরক্কনি অমসুং আইনগী মতুংইন্না থবক পায়খৎকনি হায়না ঐখোয়না থাজবা থম্লি:প্রধান মন্ত্রী
04 NOV 2024 8:33PM by PIB Imphal
হন্দক কনাদাদা হিন্দুগী লাইশঙ অমা অমাং-অতা থোকহনখিবা অমসুং ভারতকী দিপ্লোমেতশিংদা খুৎ থানবা হোৎনখিবা থৌদোকশিং প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অকনবা মওংদা য়ানিংদবা ফোঙদোকখ্রে। অসিগুম্বা হিংশাগী থবকশিংনা কৈদৌঙৈদা ভারতকী মপাঙ্গল শোন্থহল্লোই। কনাদা সরকারনা অচুম্বা পুরক্কনি অমসুং আইনগী মতুংইন্না থবক পায়খৎকনি হায়না ঐখোয়না থাজবা থম্লি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা থোকপা মহাক্কী ৱারোলদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
কনাদাদা অতম্ননা হিন্দুগী লাইশঙ অমদা অমাং-অতা থোকহনখিবা অদু ঐনা য়াম্না কন্না য়ানিংদবা ফোঙদোক্লি। পাংদবগী মওংদা ঐখোয়গী দিপ্লোমেতশিংদা খুৎ থানবা হোৎনরকখিবা অদুশু য়ানিংদবা ফোঙদোক্লি। অসিগুম্বা হিংশাগী থবকশিংনা কৈদৌঙৈদা ভারতকী মপাঙ্গল শোন্থহল্লোই। কনাদা সরকারনা অচুম্বা পুরক্কনি অমসুং আইনগী মতুংইন্না থবক পায়খৎকনি হায়না ঐখোয়না থাজবা থম্লি”।