প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ইনফেন্ত্রি দে থৌরমদা রেঙ্ক খুদিংমক্কী অমসুং ভেতেরানশিংগী মাইথিবা পীবা ঙমদ্রবা থৌনা অমসুং ৱাখল্লোন প্রধান মন্ত্রীনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
27 OCT 2024 9:07AM by PIB Imphal
ইনফেন্ত্রি দে থৌরমদা রেঙ্ক খুদিংমক্কী অমসুং ভেতেরানশিংগী মাইথিবা পীবা ঙমদ্রবা থৌনা অমসুং ৱাখল্লোন প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“ইনফেন্ত্রি দে লাকপদা, চোকথবা লৈতনা ঐখোয় ঙাক-শেল্লিবা, ইনফেন্ত্রি দে থৌরমদা রেঙ্ক খুদিংমক্কী অমসুং ভেতেরানশিংগী মাইথিবা পীবা ঙমদ্রবা থৌনা অমসুং ৱাখল্লোন ঐখোয়না ইকায়খুম্নবা উৎচরি। ঐখোয়গী লৈবাক অশোই-অঙাম থোকহন্দনবা অমসুং ঙাক-শেন্নবা মখোয়না মতম পুম্নমক্তা খুদোংথিবা অমা হেক্ত থেংন্নবা লেপ্লি। ইনফেন্ত্রিনা ভারতমচা খুদিংমক্তা থৌনা, মথৌ মশক খঙবা অমসুং ইথিল পীরি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister salutes indomitable spirit and courage of all Ranks and Veterans on occasion of Infantry Day
27 OCT 2024 9:07AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has hailed the indomitable spirit and courage of all Ranks and Veterans of the Infantry on occasion of Infantry Day.
The Prime Minister posted on X:
“On Infantry Day, we all salute the indomitable spirit and courage of all Ranks and Veterans of the Infantry, who tirelessly protect us. They always stand resolute in the face of any adversity, ensuring the safety and security of our nation. The infantry embodies the essence of strength, valour and duty, inspiring every Indian.”