য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী অমসুং কোওপরেসন মন্ত্রী শ্রী অমিত সাহনা নই দিল্লীদা, লৈবাকপোকপা নুমিৎ, ওক্তোবর ১৫, ২০২৪দা IPS প্রোবেস্নরশিংগা ৱারী শানগনি
প্রোবেস্নরী ওফিসরশিং অদুনা কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী অমসুং কোওপরেসন মন্ত্রীদা মখোয়না ত্রেনিংদা থেংনরকপশিং তমগনি
ভারতপু ২০৪৭ ফাওবদা চাওখৎপা লৈবাক অমা ওসহন্নবগী প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী ফিরেপ্পু মপুং ফাহনবদা নহা ওইরিবা পুলিস ওফিসরশিংগী মরুওইবা থৌদাং লৈ
প্রোবেস্নরী ওফিসরশিংনা লৈবাক মনুংগী সিক্যুরিতীগা মরী লৈনবা শিংনবশিং থেংনবগী মতাঙদা গৃহ মন্ত্রীদগী লমজিং লমতাকসু ফংগনি
14 OCT 2024 4:09PM by PIB Imphal
কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী অমসুং কোওপরেসন মন্ত্রী শ্রী অমিত সাহনা নই দিল্লীদা, লৈবাকপোকপা নুমিৎ, ওক্তোবর ১৫, ২০২৪দা ৭৬ RR (২০২৩ বেতচ)কী ইন্দিয়ন পুলিস সর্ভিস (IPS) প্রোবেস্নরশিংগা ৱারী শানগনি‍। ৱারী শানবগী থৌরম অদুদা, প্রোবেস্নরী ওফিসরশিং অদুনা কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী অমসুং কোওপরেসন মন্ত্রীদা মখোয়না ত্রেনিংদা থেংনরকপশিং তমগনি‍।
ভারতপু ২০৪৭ ফাওবদা চাওখৎপা লৈবাক অমা ওসহন্নবগী প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী ফিরেপ্পু মপুং ফাহনবদা নহা ওইরিবা পুলিস ওফিসরশিংগী মরুওইবা থৌদাং লৈ‍। মীফম অদুদা, প্রোবেস্নরী ওফিসরশিং অদুনা লৈবাক মনুংগী সিক্যুরিতীগা মরী লৈনবা শিংনবশিং থেংনবগী মতাঙদা গৃহ মন্ত্রীদগী লমজিং লমতাকসু ফংগনি‍।
ইন্দিয়ন পুলিস সর্ভিস ২০২৩ বেতচতা নুপী ওফিসর ৫৪ য়াওনা ওফিসর ত্রেনী পুন্না ১৮৮না বেসিক কোর্স ত্রেনিং ফেজ-১ লোইশিনখ্রে‍। দিল্লীদা তোঙান তোঙানবা সেন্ত্রেল আর্ম্দ পুলিস ফোর্সেস (CAPFs) অমসুং সেন্ত্রেল পুলিস ওর্গনাইজেসন (CPOs) শিংগা লোয়ননা চয়োল অনি ত্রেনিং তৌরবা মতুংদা, IPS ত্রেনীশিং অদুনা মখোয় মখোয়গী কেদরশিংদা চয়োল ২৯গী দিস্ত্রিক্ত প্রেক্তিকেল ত্রেনিং চত্থগনি‍।

Ministry of Home Affairs
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah will interact with IPS probationers on Tuesday, 15 October 2024 in New Delhi
The probationary officers will share their training experiences with the Union Home Minister and Minister of Cooperation
Young police officers have an important role in fulfilling Prime Minister Shri Narendra Modi's resolve to make India a developed nation by 2047
The probationary officers will also receive guidance from the Home Minister to deal with challenges related to the internal security of the country
14 OCT 2024 4:09PM by PIB Delhi
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah will interact with the Indian Police Service (IPS) probationers of 76 RR (2023 Batch) in New Delhi on Tuesday, 15 October 2024. During the interaction, the probationary officers will share their training experiences with the Union Home Minister and Minister of Cooperation.
Young police officers have an important role to play in fulfilling Prime Minister Shri Narendra Modi's resolve to make India a developed nation by 2047. During the meeting, the probationary officers will also receive guidance from the Home Minister to deal with challenges related to the internal security of the country.
In the Indian Police Service 2023 batch, a total of 188 officer trainees including 54 women officers have completed the Basic Course Training Phase-1. After two weeks of training with various Central Armed Police Forces (CAPFs) and Central Police Organisations (CPOs) in Delhi, the IPS trainee officers will undergo 29 weeks of district practical training in their respective cadres.